F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Vettel: Η Mercedes ήταν ασυναγώνιστη στην Αυστρία!

Ο Sebastian Vettel λέει ότι δεν υπήρχε κανένας τρόπος η ομάδα του η Ferrari να μπορέσει να ξεπεράσει τη Mercedes στο Αυστριακό Grand Prix, παρά την ισχυρή προσπάθειά του.

F1 Hellenic Fan Club - Vettel: Η Mercedes ήταν ασυναγώνιστη στην Αυστρία!

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βγήκε πρώτος στις δύο από τις τρεις περιόδους των δοκιμαστικών στη Red Bull Ring, δημιουργώντας ελπίδες πως η Ferrari θα ήταν σε θέση να απειλήσει τους οδηγούς της Mercedes κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Αλλά ο Vettel δεν ήταν σε θέση να συμβαδίσει με το Nico Rosberg και το Lewis Hamilton στο ξεκίνημα του αγώνα, πριν ακόμα βρεθεί πίσω από τη Williams του Felipe Massa ως αποτέλεσμα ενός αργού pitstop.

"Δε νομίζω ότι ο ανταγωνιστικός μας ρυθμός της Παρασκευής εξαφανίστηκε, το αυτοκίνητο ήταν εντάξει, αλλά οι άλλοι ήταν σε θέση να βρουν και να κάνουν το κάτι παραπάνω", εξήγησε αργότερα.
"Οι Mercedes ήταν σε θέση να τρέξουν στους υψηλούς ρυθμούς των δοκιμαστικών και προκριματικών πιο συχνά στη διάρκεια του αγώνα".

Ο Massa έκανε καλή δουλειά στη μάχη που δώσαμε!
Ο Vettel παραδέχθηκε επίσης ότι ενώ θα μπορούσε να περάσει το Massa και να πάρει την τρίτη θέση αν είχε στη διάθεσή του περισσότερους γύρους, ο οδηγός της Williams είχε την κατάσταση υπό έλεγχο.
"Αν ο αγώνας είχε αρκετούς γύρους ακόμα ίσως και να τα κατάφερνα, αλλά έκανε μια πολύ καλή δουλειά", απάντησε ο Γερμανός ερωτώμενος αν ήταν εφικτό να πάρει την τρίτη θέση.
«Γνωρίζουμε ότι τα Williams είναι από τα πιο δύσκολα αυτοκίνητα για να τα προσπεράσει κανείς κι επίσης είχαν έντονο ρυθμό - δεν ήταν πως ήμασταν ένα δευτερόλεπτο ταχύτεροι στο γύρο και θα μπορούσαμε να επιλέξουμε ένα σημείο για να περάσουμε. Προσπαθούσα να δημιουργήσω τις προϋποθέσεις αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό", κατέληξε ο Γερμανός πιλότος.


Άγγελος Φραντζής | 22-06-2015 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More