F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Eddie Jordan: Να φύγει ο Ecclestone !

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας της Formula 1, (1981-2005) και νυν τηλεσχολιαστής-αυθεντία της F1 στο BBC, Eddie Jordan, ζήτησε από το εμπορικό "αφεντικό" του αθλήματος Bernie Ecclestone να παραιτηθεί!

F1 Hellenic Fan Club - Eddie Jordan: Να φύγει Ecclestone !


Σε ένα εκπληκτικό ξέσπασμα - δεδομένης της μακρόχρονης στενής σχέσης του Jordan με τον Ecclestone - ο αμφιλεγόμενος πρώην επικεφαλής της Jordan δήλωσε στο BBC Radio 5 ζωντανά σήμερα, ότι ήρθε η ώρα μια νέα γενιά να αναλάβει τον έλεγχο της F1.
Τα λόγια του έρχονται καθώς η προσπάθεια του ιδιοκτήτη της ομάδας Miami Dolphins, NFL, Stephen Ross να επενδύσει στην F1, αγοράζοντας το 35.5% των μετοχών της, μέσω της εταιρείας του RSE Ventures σε συνεργασία με κρατικά επενδυτικά κεφάλαια από το Κατάρ, αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

"Νομίζω ότι έχει κάνει μια πολύ αξιόλογη δουλειά, αλλά ο χρόνος πλέον έχει παίξει το ρόλο του και θα πρέπει να αποχωρήσει", είπε ο Jordan για τον Ecclestone.

"Πρέπει να την αφήσουμε, (σ.σ. τη Formula 1),  σε μια καλύτερη κατάσταση, στα χέρια της επόμενης γενιάς. Πρέπει να σκεφτεί το χρονοδιάγραμμα της αποχώρησής του. Και νομίζω ότι είναι τώρα. Ο άνθρωπος είναι ένας θρύλος. Έχει πάρει το άθλημα από το πουθενά και το έχει φτάσει εδώ που είναι, αλλά δεν είναι αθάνατος. Μπορεί να νομίζει ότι είναι αλλά δεν είναι. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να πεις: «Κοιτάξτε, έχω κάνει ό, τι μπορώ να κάνω, δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσφέρω»", κατέληξε.

Χθες, ο πρώην πρόεδρος της FIA, Max Mosley είπε στο BBC ότι αυτός δεν θα περίμενε  να αλλάξει ο ρόλος του Ecclestone αν η RSE Ventures και το Κατάρ αγοράσουν από τον σημερινό ιδιοκτήτη, CVC, το 35 τοις εκατό των μετοχών της F1.


Άγγελος Φραντζής | 26-06-2015 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More