F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ο Αλόνσο φοβάται για ακόμα πιο άσχημο Σαββατοκύριακο....

Ο Fernando Alonso εκφράζει φόβους, πως το Σαββατοκύριακο του Αυστριακού Grand Prix μπορεί να αποδειχθεί ακόμα χειρότερο για τη McLaren από αυτο του Καναδά, εξαιτίας της ποινής που του επιβλήθηκε επειδή θα χρησιμοποιήσει καινούριο κινητήρα, τον πέμπτο, στο μονοθέσιό του!

F1 Hellenic Fan Club - Ο Αλόνσο φοβάται για ακόμα πιο άσχημο Σαββατοκύριακο....

Παρά το γεγονός ότι έχει το τελευταίο πακέτο αναβάθμισης, ο Alonso δεν είναι αισιόδοξος όσον αφορά το αποτέλεσμα, αφού θα ξεκινήσει από το πίσω μέρος του grid - και μπορεί να έχει ακόμη να αντιμετωπίσει επιπλέον ποινές για την αλλαγή κινητήρα. Και μετά το Καναδικό GP που κατέδειξε πόσο περισσότερο πρέπει να βελτιώσει την απόδοση του κινητήρα της η McLaren-Hondaι, ο Ισπανός δεν αναμένει μια τελείως διαφορετική εξέλιξη στην Αυστρία.
"Θα είναι ακόμα ένα Σαββατοκύριακο σκληρό και κατά πάσα πιθανότητα τα αποτελέσματα δεν θα είναι ικανοποιητικά", εξήγησε.
"Υπάρχουν ορισμένες ποινές που πιθανά να αντιμετωπίσω, οπότε πιστεύω ότι θα είναι ένα τριήμερο δοκιμών για μας. Αλλά θα είναι σημαντικό, διότι υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις σχετικά με το αυτοκίνητο. Ας ελπίσουμε ότι θα βγει κάτι θετικό αυτό το Σαββατοκύριακο με κάποιες απαντήσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Έχουμε ακόμα κάποιες δοκιμές την επόμενη εβδομάδα, συνεπώς ακολουθούν σημαντικές μέρες για εμάς. Είμαι αισιόδοξος με αυτά που θα γίνουν στο αυτοκίνητο στο εγγύς μέλλον, αλλά από άποψη αποτελέσματος δεν θα αλλάξει κάτι πολύ αυτό το Σαββατοκύριακο. Αντίθετα στην πραγματικότητα μπορεί να είναι ακόμη χειρότερα"

Να διατηρήσουμε την πίστη μας
  Ο Alonso προσδοκά ότι η McLaren θα είναι σε μια πιο ανταγωνιστική κατάσταση από ό, τι είναι τώρα και δεν χάνει την πίστη του στην ομάδα ότι θα να είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν την πρόοδο που χρειάζεται στο μέλλον.
"Προφανώς η κατάσταση που βρεθήκαμε στις χειμερινές δοκιμές δεν ήταν ιδανική και πιθανότατα να περιμέναμε κάτι περισσότερο, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα", είπε.
«Η απόδοση βελτιώνεται αγώνα με αγώνα και τώρα θα γίνει το ίδιο. Το θέμα εδώ είναι το τελικό αποτέλεσμα κι αν θα είναι αρκετά καλό για να μας κάνει ευτυχισμένους, αφού εξαιτίας των ποινών θα ξεκινήσω από το τέλος και θα αντιμετωπίσω και κάποια επιπλέον ποινή. Επομένως η κατάσταση δεν είναι η ιδανική. Αλλά από την άποψη της απόδοσης περιμένουμε πολλά από το αυτοκίνητο στον επόμενο έναν  ή δύο μήνες. Θα δούμε τι αποτελέσματα θα έχουμε στο τέλος του καλοκαιριού και τι στο τέλος του έτους και θα αποκομίσουμε ελπίδες για το επόμενο έτος. Έτσι έχουν τα πράγματα κι εγώ παραμένω αισιόδοξος. Βλέπω τους ανθρώπους στην ομάδα, βλέπω τι προγραμματίζεται για σασί και κινητήρα, βλέπω τους πόρους και το ταλέντο και είναι θέμα χρόνου. Πιστεύω ότι θα διαπιστώσουμε και θα λύσουμε όλα τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό, είμαι αισιόδοξος", κατέληξε ο Ισπανός πιλότος.

Πρέπει να εστιάσουμε στο 2016
Ο Ισπανός πιλότος και πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής, σε άλλες δηλώσεις στις αρχές της εβδομάδας είχε πει, πως μετά και την απογοητευτική εμφάνιση του Καναδά, ήρθε μάλλον η ώρα στην ομάδα να εστιάσουν στο 2016. Με δεδομένο τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και τη θέση που βρίσκεται η ομάδα θα ήταν έξυπνο να επικεντρωθούν στη νέα σεζόν. Δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει να ξεκινάει κάθε αγώνα από το pit-lane αν πρόκειτε για τη βελτίωση το μονοθεσίου. Κι εκεί πρέπει να εστιάσουν όλοι στην McLaren-Honda, στη βελτίωση της απόδοσης του μονοθεσίου κοιτώντας στο 2016. Παράλληλα πιστεύει που θα βελτιώσουν τη θέση τους όσον αφορά στο φετινό πρωτάθλημα στο δεύτερο μισό του!





 Άγγελος Φραντζής | 18-06-2015 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More