F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Το ολόχρυσο κέρμα της Formula1 που κοστίζει...

Κυκλοφόρησε το ολόχρυσο κέρμα από την F1 το οποίο εκδίδεται σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και βάρους ενός κιλού, μαζί με το επετειακό για το Βρετανικό Gp.

f1 hellenic fan club - Το ολόχρυσο κέρμα της Formula1 που κοστίζει...

Οι φίλοι της Formula 1 που θέλουν να ξοδέψουν τα χρήματά τους μπορούν αποκτήσουν το απόλυτο αθλητικό πολύτιμο αντικείμενο. Τα νέα περιορισμένης έκδοσης ολόχρυσα κέρματα βάρους ενός κιλού και αξίας $40,000.

f1 hellenic fan club - Το ολόχρυσο κέρμα της Formula1 που κοστίζει...Η Rosland Capital γνωστή εταιρία εμπορίας πολύτιμων μετάλλων, έκλεισε συμφωνία με τον Bernie Ecclestone για την κυκλοφορία και πώληση των επίσημων κερμάτων της F1 σε χρυσό και ασήμι με κορυφαίο κομμάτι στη συλλογή αυτό του ενός κιλού από καθαρό χρυσό 24 καρατίων.

Μόλις 15 κομμάτια θα είναι διαθέσιμα και ένα από αυτά θα παρουσιαστεί επίσημα αυτό το Σαββατοκύριακο στο Βρετανικό grand prix.


Μικρότερα σε μέγεθος κέρματα ειδικής έκδοσης, όπως αυτό για το Βρετανικό Gp με βάρος 1/4 της ουγγιάς, θα κυκλοφορήσουν με αξία περίπου $1000. Θ ακολουθήσουν και άλλες ειδικές εκδόσεις για το Ιταλικό Gp, το Gp Αμερικής και Βραζιλίας καθώς και άλλων μέσα στο 2017.

f1 hellenic fan club - Το ολόχρυσο κέρμα της Formula1 που κοστίζει...
Ο Marin Aleksov, Διευθύνων Σύμβουλος στην Rosland Capital δήλωσε : "ξεκινήσαμε την πώληση των κερμάτων στις ΗΠΑ εδώ και τρεις εβδομάδες και η ανταπόκριση ήταν φανταστική, ένιωθαν σαν να αγόραζαν ένα μερίδιο στην F1. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και μας ρωτούσαν ακόμα πληροφορίες για το πότε είναι ο αγώνας και άλλα τέτοια".

"Το ενδιαφέρον για το κορυφαίο κομμάτι της συλλογής, αυτό του ενός κιλού, μας εξέπληξε ευχάριστα με τέσσερα από αυτά να έχουν ήδη πουληθεί από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας τους. Και τα υπόλοιπα αναμένεται να πουληθούν και αυτά πολύ σύντομα".






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 09-07-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More