F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

F1 - Ποιοί θα είναι οι παρουσιαστές των Gp στην ΕΡΤ

Η Formula 1 επιστρέφει στις συχνότητες της Δημόσιας Τηλεόρασης. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 ξεκινά την Κυριακή 20 Μαρτίου με το Gp της Αυστραλίας και στην ΕΡΤ ετοιμάζονται πυρετωδώς για την εκπομπή μετάδοσης της κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

f1 hellenic fan club - Ποιοί θα είναι οι παρουσιαστές των αγώνων στην ΕΡΤ

Πρεμιέρα στην Φόρμουλα ένα, πρεμιέρα και στην ΕΡΤ με την εκπομπή που θα μεταδίδει τα Gp. Οι κεντρικοί παρουσιαστές θα είναι οι γνωστοί δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Τους παρουσιαστές θα πλαισιώνουν σε κάθε αγώνα κι άλλοι δημοσιογράφοι, οδηγοί αγώνων και γνώστες της Formula 1.

Πριν από δύο ημέρες η ΕΡΤ ανακοίνωσε πως πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα επόμενα τρία χρόνια της μετάδοσης των αγώνων της Φόρμουλα ένα. Έτσι μαζί με τον ΟΤΕ Tv που μεταδίδει όλη τη δράση του αγωνιστικού τριημέρου ζωντανά, την αποστολή της ελεύθερης μετάδοση αναλαμβάνει το κρατικό κανάλι με τα ΕΡΤ2 και ΕΡΤ HD να μεταδίδουν τους Κυριακάτικους αγώνες σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας.

Ο εναρκτήριος αγώνας, το Gp Αυστραλίας, θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση το μεσημέρι της Κυριακής. Η εκπομπή θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι με πλάνα των κατατακτήριων δοκιμών και στη συνέχεια η μετάδοση του αγώνα. Καλεσμένοι για αυτή την Κυριακή θα είναι οι Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, γνωστότερος ως Ιαβέρης «Junior» και η δημοσιογράφος του ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ. 





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 18-03-2016 | F1 Hellenic Fan Club 




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More