F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Αυστριακό GP: Νέοι κινητήρες για τη Red Bull

Οι Daniel Ricciardo και Daniil Kvyat θα έχουν καινούριους κινητήρες για το Αυστριακό Grand Prix όπως επιβεβαίωσε η Red Bull!  Πράγμα που σημαίνει ότι κι οι δυό τους θα υποστούν τις προβλεπόμενες κυρώσεις στη σειρά εκκίνησης...

F1 Hellenic Fan Club - Αυστριακό GP: Νέοι κινητήρες για τη Red Bull

Οι δύο πιλότοι χρησιμοποιούν την τέταρτη μονάδα ισχύος και πήγαν στη Red Bull Ring για τον αγώνα του Σαββατοκύριακου, γνωρίζοντας την πιθανότητα να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν πέμπτο κινητήρα.
Μετά από συζητήσεις των μηχανικών και το γεγονός ότι η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει σκληρές καταστάσεις στον τομέα της ισχύος, έχει ήδη αποφασιστεί ότι και οι δύο οδηγοί θα λάβουν νέους κινητήρες.
 Αυτό σημαίνει πως Ricciardo και Kvyat θα αναγκαστούν να ξεκινήσουν από το τέλος του grid, αλλά τουλάχιστον θα είναι σε θέση στη Red Bull να κοιτάξουν στο μέλλον, χωρίς να ανησυχούν για κυρώσεις στις εναπομείναντες κούρσες.

Κι ο Button ίσως με νέα μονάδα ισχύος!
Η Red Bull δε θα είναι η μόνη που θα πάρει ποινές λόγω χρησιμοποίησης νέων κινητήρων την Κυριακή, μιας κι όπως είναι γνωστό κι η McLaren θα χρησιμοποιήσει καινούριο κινητήρα στο μονοθέσιο του Fernando Alonso. Μάλιστα στη Βρετανική ομάδα συζητούν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουν νεό κινητήρα και στο άλλο μονοθέσιο της ομάδας. Η τελική απόφαση για την περίπτωση του Jenson Button θα παρθεί σήμερα Παρασκευή!

Η σειρά στην ουρά του grid θα καθοριστεί από έναν συνδυασμό των χρόνων που θα πετύχουν τα εν λόγω μονοθέσια στα προκριματικά κι από τη χρονική στιγμή κατά την οποία ενημερώθηκε η FIA γι' αυτές τις αλλαγές.








 Άγγελος Φραντζής | 19-06-2015 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More