F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Αυστρία : Επίθεση με αυτοκίνητο σε φίλους της F1

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση άνδρα με το αυτοκίνητό του σε συγκεντρωμένο πλήθος, φίλων της Formula 1, σε εκδήλωση στην πόλη του Γκρατς της Αυστρίας. Τουλάχιστον τρεις είναι οι νεκροί και πολλοί έχουν τραυματιστεί. Ο Δράστης συνελήφθη από τις αρχές.

f1 hellenic fan club - Αυστρία : Επίθεση με αυτοκίνητο σε οπαδούς της F1 2015

Στη πλατεία Hauptplatz της πόλης του Γκρατς φιλοξενούσε μια εκδήλωση συνδεδεμένη με το grand prix Formula1 που διεξάγεται πολύ κοντά, στο Spielberg. Πολλοί φίλοι της F1 είχαν συγκεντρωθεί για την εκδήλωση όταν ένα όχημα τύπου SUV μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο πεζόδρομο που οδηγούσε στην πλατεία της εκδήλωσης, πέφτοντας στο πλήθος σκοτώνοντας τρεις και τραυματίζοντας δεκάδες. Ο οδηγός συνελήφθη από τις αρχές, είναι άνδρας 26 ετών και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, όπως ανακοινώθηκε.

f1 hellenic fan club -  Επίθεση με αυτοκίνητο σε οπαδούς της F1 2015

Μεγάλο μέρος της πόλης του Γκρατς αποκλείστηκε. Στον τόπο της επίθεσης κατέφθασαν 60 ασθενοφόρα και 4 ελικόπτερα για να παραλάβουν τους τραυματίες. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο νεαρός κινήθηκε εναντίον τους με ταχύτητα τουλάχιστον των 100χλ. 

f1 hellenic fan club - Αυστρία : Επίθεση με αυτοκίνητο σε οπαδούς της F1

Οι αρχές απέκλεισαν κατηγορηματικά την περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας. Ο Δήμαρχος της πόλης, Siegfried Nagl, ακύρωσε όλες τις εκδηλώσεις και διέταξε να μπουν μαύρες σημαίες στα Δημοτικά κτήρια του Γκρατς.






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 21-06-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More