F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

F1 : Ανακούφιση για Alonso - έγραψε επιτέλους χιλιόμετρα

Fernando Alonso δήλωσε, η McLaren πέτυχε τον κύριο στόχο της να μαζέψει τα πολυπόθητα χιλιόμετρα για την MP4-30 στο διήμερο των δοκιμών εξέλιξης Formula 1 στην Αυστρία.

f1 hellenic fan club - Ανακούφιση για Alonso - έγραψε επιτέλους χιλιόμετρα

Έχοντας εγκαταλείψει στα τέσσερα τελευταία Gp και έχοντας υποστεί δυο χωριστές τεχνικές δυσλειτουργίες κατά τη διάρκεια του αγώνα το Σαββατοκύριακο στην Αυστρία, ο Alonso κατάφερε να γράψει 104 γύρους με την MP4-30 τη δεύτερη ημέρα στο Spielberg, τους περισσότερους που έχει πετύχει η McLaren σε μια ημέρα για φέτος.

Ο Alonso είπε, μαζί με τους 76 γύρους που έκανε την  πρώτη ημέρα ο προστατευόμενος της McLaren Stoffel Vandoorn, τώρα έχουμε αρκετά δεδομένα για να προχωρήσει η ομάδα.

"Το σημαντικότερο για εμάς μετά τα προβλήματα που είχαμε στους τελευταίους αγώνες είναι να βάλουμε όσο πιο πολλά χιλιόμετρα στο μονοθέσιο, εξήγησε ο Ισπανός. 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με το πως πήγε το τεστ, η σημερινή μέρα ήταν μια θετική μέρα, καταφέραμε να συμπληρώσουμε πάνω από 100 γύρους. Μαζί με τους γύρους που έκανε ο Stoffel χθες έχουμε συγκεντρώσει πολλά στοιχεία. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να πάμε πίσω στο εργοστάσιο και να αναλύσουμε τα πάντα, ένα είναι όμως σίγουρο ότι τώρα έχουμε αρκετά δεδομένα για να προχωρήσουμε μπροστά".





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 26-06-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More