F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Η McLaren αλλάζει τα σχέδια των δοκιμών της...

Η McLaren άλλαξε τα σχέδιά των δοκιμών της γι' αυτήν την εβδομάδα μετά τη συντριβή του Fernando Alonso στο Αυστριακό Grand Prix, προχθές!

F1 Hellenic Fan Club - Η McLaren αλλάζει τα σχέδια των δοκιμών της...

Η Βρετανική ομάδα είχε αρχικά προγραμματίσει ο Alonso να οδηγήσει την Τρίτη, στο πλαίσιο του διήμερου των δοκιμαστικών, πολύ σημαντικών για την ομάδα, προκειμένου να αξιολογηθούν οι αναβαθμίσεις στην αεροδυναμική.
Αλλά με μια σειρά από νέα τμήματα στο αμάξωμα να έχουν καταστραφεί στο ατύχημα με τον Kimi Raikkonen, η ομάδα έπρεπε να αλλάξει τα σχέδιά της
Μετά από συζητήσεις το πρωί της Δευτέρας, έχει πλέον αποφασιστεί ότι ο Sotoffel Vandoorne θα τρέξει την Τρίτη ξεκινώντας τα τεστ.
Ο Alonso αντίθετα θα τρέξει τελικά την Τετάρτη, προκειμένου, όπως ελπίζουν στη McLaren, τα απαιτούμενα ανταλλακτικά θα έχουν φθάσει στο Red Bull Ring, ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν σε αντικατάσταση των κατεστραμμένων στην McLaren - MP4-30 του Ισπανού.
Ο Ισπανός ήταν ο μόνος οδηγός που αγωνίστηκε, (όσο πρόλαβε), με το νέο αεροδυναμικό πακέτο στην Αυστρία, με την ομάδα να επιθυμεί να δείξει μια σειρά δυναμικών βελτιώσεων με στόχο τη καλυτέρευση των επιδόσεων του.

Ο Button εκφράζει αισιοδοξία.
Μετά το εφιαλτικό τριήμερο για τη McLaren λόγω ποινών κι εγκαταλείψεων και των δύο μονοθέσιων για τους γνωστούς λόγους, ο Jenson Button σε δηλώσεις μετά το αγώνα έδειξε αισιόδοξος.
F1 Hellenic Fan Club - Η McLaren αλλάζει τα σχέδια των δοκιμών της...

"Τίποτα δε χάλασε στο μονοθέσιό μου, όμως κάτι δεν πήγαινε καλά. Οι διακόπτες μέσα στο cockpit δεν ανταποκρίνονταν.Έτσι η ομάδα αποφάσισε να εγκαταλείψουμε. Βάλαμε έναν καινούριο κινητήρα στο μονοθέσιο γι' αυτόν τον αγώνα και δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε να του προκαλέσουμε ζημιές, οπότε αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε.
Στο Silverstone θα πάμε ένα βήμα παρακάτω. Ελπίζω πως θα έχουμε ξεπεράσει τα προβλήματα κι έτσι θα έχω την ευκαιρία να κάνω έναν καλύτερο αγώνα μπροστά στους συμπατριώτες μου. Μετά από το Βρετανικό Grand Prix ακολουθεί αυτό της Ουγγαρίας, σε μια πίστα η οποία δείχνει να μας ταιριάζει, οπότε εκεί έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.
Σε κάτι τέτοιες στιγμές πρέπει να έχεις θετικές σκέψεις. Όλοι στο εργοστάσιο ακούνε αυτά που λέμε μετά από κάθε αγώνα, έτσι μαζί με  το Fernando προσπαθούμε να τους δίνουμε κίνητρο.
Είμαστε σε καλό δρόμο επειδή ξέρουμε τι μπορεί να πετύχει αυτό το νέο πακέτο. Ελπίζω όλοι να παραμείνουν δυνατοί
".


Άγγελος Φραντζής | 23-06-2015 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More