F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Mercedes: Ανησυχία πως η Ferrari θα φέρει επανάσταση στην F1!

Η Mercedes έχει παραδεχθεί ότι είναι "ανήσυχη" πως η Ferrari είναι πολύ κοντά σε μια επαναστατική πρόοδο στη Formula 1, που θα μπορούσε να θέσει εν αμφιβόλω την τωρινή κυριαρχία της.

F1 Hellenic Fan Club - Mercedes: Ανησυχία πως η Ferrari θα φέρει επανάσταση στη F1!

Παρά το γεγονός ότι η Ferrari δε μπόρεσε να έρθει πάλι στο επίπεδο που βοήθησε το Sebastian Vettel να κερδίσει στη Μαλαισία, δουλεύει σκληρά για να κλείσει τη διαφορά που τη χωρίζει από τη Γερμανική ομάδα. Κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επικεφαλής του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Mercedes Toto Wolff, λέει είναι παρανοϊκό πως θα μπορούσε ξαφνικά η ομάδα του να χάσει το πλεονέκτημά της, καθώς φοβάται πως η Ferrari θα μπορούσε να κάνει το ίδιο ξαφνικό ξεπέταγμα που έκαναν κι αυτοί μετά το 2013.

"Δε μπορούμε να δώσουμε στους εαυτούς μας την πολυτέλεια του εφησυχασμού και να χάσουμε την προσοχή μας, γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην αναπτύξουμε το αυτοκίνητό μας και την ομάδα μας και να απωλέσουμε τον τρόπο που οδηγεί στις επιτυχίες", εξηγεί ο Wolff.

"Να γιατί θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Όταν έχεις τη Ferrari ως ανταγωνιστή, με όλους τους πόρους που διαθέτει αυτή, η ημέρα που δε θα είμαστε σε θέση να κερδίσουμε πλέον μπορεί να έρθει πολύ σύντομα. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά μπορεί να συμβεί σιγά-σιγά, αν είμαστε επαναπαυμένοι στις μέχρι τώρα δάφνες μας".

Και πρόσθεσε: "Βλέπουμε πολύ συχνά αναλαμπές των επιδόσεων της Ferrari, κάτι που δείχνει ότι δουλεύουν κι αναπτύσσουν. Βλέπουμε την απόδοσή τους κατά περιόδους. Είδαμε μεγάλες διαδρομές τους, την Παρασκευή και το Σάββατο το πρωί, που ο ρυθμός τους ήταν καλύτερος από το δικό μας κι αυτό χάθηκε στις κατατακτήριες".

"Μπορώ να δω ομοιότητες με το 2013, όταν εμείς είχαμε επίσης τέτοιες περιόδους ή αγώνες όπου είχαμε καλή απόδοση, αλλά απλά δε μπορούσαμε να έχουμε διάρκεια. Και γι 'αυτό λοιπόν όταν βλέπω αυτό το είδος των επιδόσεων της Ferrari , είμαι πάντα ανήσυχος", κατέληξε ο Wolff!

Αυτές οι δηλώσεις του Γερμανού επικεφαλή του αγωνιστικού τμήματος της Mercedes, σίγουρα δίνουν κάποια ικανοποίηση στο Maranello και κουράγιο!!!!


Άγγελος Φραντζής | 26-06-2015 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More