F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

F1 : Η Ferrari πιο κοντά στη Mercedes σε ισχύ

Η χρήση των «tokens» στον V6-turbo από την Ferrari θα κλείσει τη διαφορά από την Mercedes στο Gp του Καναδά, με τον κινητήρα της να έχει τουλάχιστον 15 ίππους περισσότερους από πριν ;

f1 hellenic fan club - Η Ferrari πιο κοντά στη Mercedes σε ισχύ Gp Καναδά 2015

Ο αναβαθμισμένος κινητήρας της Ferrari θα φέρει την SF15-T πιο κοντά στους πρωτοπόρους ειδικά στην απαιτητική ανοικτή πίστα Gilles Villeneuve του Καδικού grand prix με τις μεγάλες ευθείες. Οι Ιταλοί είναι σίγουρο πλέον ότι έχουν κάνει χρήση των «tokens» στις μονάδες ισχύος τους γράφει η Γερμανική Bild ανεβάζοντας την απόδοση στους 815hp σε σύνολο με το αντίπαλο δέος τη Mercedes να έχει 830hp όπως πιστεύεται.

Το σίγουρο είναι ότι η Scuderia θα έχει στις αποσκευές της αυτόν τον κινητήρα, είναι όμως αμφίβολο ακόμα εάν θα τον χρησιμοποιήσει στον Καναδά. Η απόφαση αυτή αναμένεται για την Πέμπτη.

Η παραπάνω ισχύ θα είναι καθοριστική ειδικά στις μεγάλες ευθείες του σιρκουί Gilles Villeneuve, με τον Vettel όμως να έχει ήδη χρησιμοποιήσει δύο από τους τέσσερις κινητήρες που έχει στη διάθεσή του για φέτος. Η διαφορά με την Mercedes είναι ότι έχουν χρησιμοποιήσει μονο έναν μέχρι τώρα δηλ. για τους πρώτους 6 αγώνες του πρωταθλήματος, κάτι που χαρακτηρίστηκε ως απίστευτο από τον μηχανικό Paddy Lowe.

Οι κινητήρες της Mercedes θα είναι φρέσκοι στον Καναδά και βελτιωμένοι όσον αφορά την αξιοπιστία και δεν θα έχουν ξοδευτεί καθόλου «tokens».




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 03-06-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More