F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Arrivabene : Η Ferrari δεν ψάχνει αντικαταστάτη

Ο Maurizio Arrivabene δήλωσε ότι δεν ψάχνει τον αντικαταστάτη του Kimi Raikkonen. Όσο φέρνει αποτελέσματα η δουλειά είναι δική του, είπε το αφεντικό της Ferrari.

f1 hellenic fan club - Arrivabene : Η Ferrari δεν ψάχνει αντικαταστάτη

Το συμβόλαιο του Kimi με τη Ferrari λήγει στο τέλος της χρονιάς και ο Φιλανδός δηλώνει έτοιμος να ανανεώσει με την Ιταλική ομάδα καθώς τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα από πέρσι με το μονοθέσιο να του ταιριάζει πολύ περισσότερο φέτος. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 με την ομάδα της Ferrari, μπορεί να μην έχει τα αποτελέσματα που έχει ο ομόσταυλός του Sebastian Vettel , είναι όμως 4ος στη βαθμολογία με 72 βαθμούς έναντι 108 του Γερμανού (3ος), με πολύ ανανεωμένη και πιο ουσιαστική αγωνιστική παρουσία από την περσινή του σεζόν.

"Είμαι σίγουρος πως αν χρειαστεί να αντικαταστήσουμε κάποιον πιλότο υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να οδηγήσουν για μας, με απασχολούν όμως οι δύο που έχουμε τώρα. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι να δουλέψουμε με τον πιλότο που έχουμε εξασφαλίζοντας την μέγιστη απόδοση. Όπως έχω πει όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Εάν πε΄τυχει τους στόχους που του έχω βάλει , τότε γιατί όχι ! (νέο συμβόλαιο).

f1 hellenic fan club -  Η Ferrari δεν ψάχνει αντικαταστάτη

Όταν ρωτήθηκε, τι χρειάζεται ο Raikkonen για να παραμείνει στη Scuderia, ο Arrivabene είπε: "Η καλή απόδοση, να κερδίζει βαθμούς ώστε να ανεβαίνει ψηλά η ομάδα. Δουλεύω σε μια ομάδα με μεγάλη παράδοση που υπαγόρευσε ο Enzo Ferrari. Για τον Enzo το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών είχε μεγαλύτερη σημασία από αυτό των οδηγών. Έτσι ακριβώς είναι και για μας τώρα".

"Για να κερδίσεις τον τίτλο πρέπει και οι δύο πιλότοι να φέρνουν αποτέλεσμα. Μίλησα με τον Kimi ξεκάθαρα και ξέρει καλά πως όσο περισσότερους βαθμούς κερδίζει, τόσο πιο κοντά είναι σε μια νέα συμφωνία με μας".





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 10-06-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More