F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

F1 : Στη Monza η νέα αναβάθμιση της Ferrari

Εντός έδρας στο Gp της Monza σχεδιάζουν στη Ferrari να αναβαθμίσουν την FS15-T με νέο κινητήρα είπε το αφεντικό, Sergio Marchionne.

f1 hellenic fan club -  Στη Monza η νέα αναβάθμιση της Ferrari

Μετά από μια τεράστια προσπάθεια για να κλείσει το χάσμα με τη Mercedes αυτή τη σεζόν, η Ferrari χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τα tokens στον αγώνα του Καναδά. Αν και δεν κατάφερε να πάρει μια θέση στο βάθρο η ομάδα πιστεύει ότι βελτίωση θα βγει στους αμέσως επόμενους αγώνες.

f1 hellenic fan club -  Στη Monza η νέα αναβάθμιση της Ferrari

Ο πρόεδρος της Ferrari Sergio Marchionne αποκάλυψε ότι στη Monza θα κάνουν το μεγάλο βήμα για την εξέλιξη του μονοθέσιου που θα περιέχει αναβαθμίσεις στον κινητήρα αλλά και στο σασί.

"Το 2015 είναι μια καλή χρονιά για μας υπό την έννοια ότι έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα tokens κατά τη διάρκεια της σεζόν και αυτό είναι πολύ χρήσιμο. Αν είχαμε βάλει στην κατάψυξη κινητήρα και μονοθέσιο όπως υπαγόρευαν αρχικά οι κανονισμοί θα είχαμε σοβαρό μειονέκτημα σε σύγκριση με τους αντιπάλους μας. Πιστεύω αυτές οι μέρες πέρασαν πια. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα που στην πορεία θα φανεί η βελτίωση που έχουμε κάνει. Η Monza θα είναι ο επόμενος σταθμός κλειδί για την εξέλιξη του μονοθεσίου μας".





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 11-06-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More