F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

F1 - Vettel : Εμείς τα πάμε πολύ καλά, έγινε το σωστό !

Ήταν η σωστή απόφαση, είπε ο Sebastian Vettel για την ανανέωση του συμβολαίου του Kimi Raikkonen στην Ferrari για το 2017. "Έχουμε τα λιγότερα προβλήματα σε όλο το paddock".


Την Παρασκευή ανακοινώθηκε από τη Ferrari ότι ο Raikkonen θα είναι στο πλευρό του Vettel και το 2017. Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Maurizio Arrivebene, είπε πως η ανακοίνωση έγινε νωρίς για να ανακουφίσει την πίεση που θα αισθανόταν ο Kimi.

Τι λέει όμως και ο Vettel ;

"Νομίζω πως ήταν σωστή απόφαση. Και οι δύο πιέζουμε πάρα πολύ για το στόχο μας που είναι να φτάσουμε τη Mercedes, έτσι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας".

"Θα έλεγα πως εγώ και ο Kimi έχουμε τα λιγότερα προβλήματα εγωισμού σε ολόκληρο το paddock, κάτι που είναι πολύ θετικό για την ομάδα σε βάθος χρόνου. Δουλεύουμε προς την ίδια κατεύθυνση και μέσα στην πίστα αγωνιζόμαστε σκληρά αλλά και μεταξύ μας, χωρίς να έχουμε όμως κάποια προσωπική βεντέτα".

Σε ερώτηση αν είναι ο ευκολότερος team mate που είχε, απάντησε : "είναι το λιγότερο πολύπλοκο. Όμως στο τέλος πάντα τα βρίσκω με τους team mate μου. Ναι υπήρξαν κάποια θεματάκια εδώ και εκεί. Με τον Kimi όμως δεν υπάρχουν σκοπιμότητες και πολιτικές. Αυτό είναι καλό και υπάρχει ησυχία".






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 09-07-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More