F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

F1 - Εκτός Ferrari ο James Allison με άμεση εφαρμογή !

Εκτός ομάδας τέθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari, James Allison και μάλιστα με άμεση εφαρμογή.

f1 hellenic fan club - Εκτός Ferrari ο James Allison με άμεση εφαρμογή

Η Ferrari "τα έσπασε" με τον τεχνικό διευθυντή της τον James Allison, επιβεβαιώνοντας τελικά τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων.

Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Allison, σε μια δήλωση που εκδόθηκε την Τετάρτη το πρωί. Ο Mattia Binotto έχει αναλάβει το ρόλο του επικεφαλής του τεχνικού τμήματος στη θέση του Allison.

"Η ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον James για τη δέσμευση και τις θυσίες του κατά τη διάρκεια του χρόνου που περάσαμε μαζί, και του εύχεται επιτυχία και ηρεμία για τις μελλοντικές προσπάθειές του", δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, Maurizio Arrivabene.

Ο Allison εντάχθηκε στη Ferrari από την Lotus το 2013 και βοήθησε στην ανοδική πορεία της ομάδας κατά τη διάρκεια του 2015. Ωστόσο, νωρίτερα αυτή τη χρονιά ο Allison υπέστη ένα προσωπική πλήγμα, την ξαφνική απώλεια της συζύγου του από μηνιγγίτιδα τον Απρίλιο.

"Κατά τη διάρκεια των ετών που ήμουν στη Ferrari, σε δύο διαφορετικά στάδια που καλύπτουν και διαφορετικούς ρόλους, μπόρεσα να γνωρίσω και να εκτιμήσω την αξία της ομάδας και των ανθρώπων, ανδρών και γυναικών, που αποτελούν μέρος της", είπε ο Allison και πρόσθεσε :

"Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τη σπουδαία επαγγελματική και ανθρώπινη εμπειρία που μοιραστήκαμε. Εύχομαι σε όλους ένα ευτυχισμένο μέλλον με πολλές επιτυχίες". 








Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 27-07-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More