F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

F1 - Gutierrez : Ασέβεια η χειρονομία του Hamilton

Ο Esteban Gutierrez αποκάλεσε ασεβή τον Lewis Hamilton μετά τη χειρονομία του δεύτερου κατά τη διάρκεια του Ουγγρικού gp προς τον πιλότο της Haas.


Καθώς ο Hamilton  οδηγούσε την κούρσα και με τον Rosberg να τον πλησιάζει και να απειλεί να το προσπεράσει, παρεμποδίστηκε από την Haas του Esteban Gutierrez που δεν έκανε αμέσως στην άκρη για να περάσει ο Βρετανός.

Τελικά ο Lewis πέρασε τον Gutierrez στη μεγάλη ευθεία και έκανε μια άσεμνη χειρονομία στον Μεξικανό, δείχνοντάς του το μεσαίο δάκτυλο, δυσαρεστημένος για την καθυστέρηση που του προκάλεσε.

Όταν πληροφορήθηκε ο Gutierrez για την χειρονομία του Hamilton είπε: "όχι μια κίνηση σεβασμού από αυτόν, θα έλεγα".

"Είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητή δεν θα έπρεπε να κάνει τέτοια πράγματα. Του έχω μιλήσει και στο παρελθόν και δεν ήταν ασεβής".

Αργότερα ο Gutierrez έκανε γνωστή τη δυσαρέσκιά του για το συμβάν στο twitter με την ακόλουθη δήλωση : " το να είσαι ο πρωταθλητής αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο στους συναθλητές σου, φίλε Lewis Hamilton".

" Ήμουν  συγκεντρωμένος στον αγώνα μου. Με πλησίασαν και οι δύο πολύ γρήγορα και έψαξα να βρω το πιο ασφαλές σημείο για να τους αφήσω να περάσουν".

Ο Hamilton απάντησε και διαφώνησε κάθετα, είπε πως απλώς κούνησε το χέρι του δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του. " Έχασα πολύ χρόνο πίσω του με αποτέλεσμα ο Nico να με πλησιάσει πολύ και αυτό ήταν πολύ, πολύ σκληρό". 

Επίσης ο Βρετανός είπε πως : "Μπορεί να ήθελα να κάνω αυτή τη χειρονομία (το μεσαίο δάκτυλο) αλλά όμως δεν το έκανα". 








Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 25-07-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More