F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

F1 - Gp Βρετανίας : Πήρε το οκ για να αγωνισθεί ο Ericsson μετά το ατύχημά του

Ο Marcus Ericsson πήρε την άδεια να αγωνισθεί στο Βρετανικό grand prix μετά από ιατρική εξέταση της FIA που πέρασε νωρίς το πρωί.

f1 hellenic fan club - Gp Βρετανίας : Πήρε το οκ για να αγωνισθεί ο Ericsson μετά το ατύχημά του

Ο Σουηδός πιλότος της Sauber είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο Fp3 όταν έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και αυτό έπεσε με σφοδρότητα στις προστατευτικές μπάρες της πίστας του Silverstone.

Ο Ericsson μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της Οξφόρδης για περαιτέρω έλεγχο της κατάστασης της υγείας του για την οποία όμως δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη ανησυχία. Ο Marcus επέστρεψε αργότερα πίσω στην πίστα.

f1 hellenic fan club - Gp Βρετανίας : Πήρε το οκ για να αγωνισθεί ο Ericsson μετά το ατύχημά του
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία - FIA έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση : "κατόπιν ιατρικών εξετάσεων που έγιναν σήμερα το πρωί στο ιατρικό κέντρο της πίστας του Σίλβερστον, η FIA δίνει την άδεια στον πιλότο της Sauber - Marcus Ericsson να λάβει μέρος στον σημερινό αγώνα, το Βρετανικό Gp".

 Μετά το ατύχημα που είχε ο Ericsson δεν είχε συμμετοχή στις κατατακτήριες δοκιμές, οι αγωνοδίκες του έδωσαν άδεια να αγωνισθεί καθώς οι χρόνοι του στα ελεύθερα δοκιμαστικά ήταν επαρκώς γρήγοροι.

Οι μηχανικοί της Sauber επισκεύασαν το μονοθέσιο του Marcus αλλάζοντας και το κιβώτιο ταχυτήτων. Οι αγωνοδίκες επέτρεψαν στον Σουηδό να εκκινήσει από την τελευταία θέση στο grid και όχι από το pit lane.






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 10-07-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More