F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

F1 - Ο Hamilton ξεπέρασε τον Schumacher

Ο Lewis Hamilton κέρδισε το Ουγγρικό gp και με αυτή του την επιτυχία ξεπέρασε τον θρυλικό Σουμάχερ σε νίκες στο Hungaroring.

f1 hellenic fan club - Ο Hamilton ξεπέρασε τον Schumacher

Με την νίκη αυτή ο Lewis έφτασε τις 5 συνολικά στην καριέρα του στην Φόρμουλα ένα, στο Ουγγρικό gp. Στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα στην Βουδαπέστη, ο Hamilton ερωτηθείς για το πώς νιώθει που πλέον ξεπέρασε σε νίκες στην Ουγγαρία τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Michael Schumacher (4 νίκες) δήλωσε :

"Είναι απίστευτο να ακούς αυτά τα λόγια και ειδικά αν σκεφτείς πως μεγάλωσα βλέποντας τον Michael Schumacher να κάνει αυτές τις νίκες, μία παραπάνω εδώ από όσες έχεις αυτός είναι πραγματικά απίστευτο. Πάντως δεν θα είχα καταφέρει τίποτα αν δεν είχα όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους όλα τα χρόνια στην McLaren και στην Mercedes. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από ένα μεγάλο γκρουπ ανθρώπων. Είμαι απλά ένας κρίκος στην αλυσίδα".

"Μου αρέσει πάρα πολύ εδώ και ελπίζω να έχω και άλλες επιτυχίες πριν έρθει η στιγμή να αποσυρθώ. Σίγουρα δεν ήταν ο ευκολότερος αγώνα που είχα τα τελευταία 10 χρόνια εδώ, όμως το διασκέδασα πολύ. Είχαμε μια πολύ ωραία μάχη και οι τρεις μας (αναφέρεται στην πρώτη τριάδα του αγώνα).






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 25-07-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More