F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

F1 - Πικραμένος ο Lauda : Άλλος για την Mercedes !

O θρυλικός Niki Lauda, o μη εκτελεστικός διευθυντής της Mercedes είπε πως το μισό grid θέλει να πάρει τη θέση του Rosberg.


Niki Lauda λέει ότι «σχεδόν το μισό» grid της Formula 1 έχει έρθει σε επαφή με τη Mercedes για να προσφέρουν τον εαυτό τους ως αντικατάσταση στη θέση του παγκόσμιου πρωταθλητή Nico Rosberg.

Ως γνωστόν πλέον ο Nico Rosberg μετά την παρθενική του κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου στην Formula 1, δήλωσε πως αποχωρεί από την ενεργό δράση. 

Αυτό φέρνει σε δύσκολη θέση την Mercedes στην οποία μένει κενή μια θέση οδηγού, τη στιγμή που σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν ανακοινώσει τους πιλότους του για το 2017. Μόνο οι Sauber και Manor δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα.

Μιλώντας στην Gazzetta dello Sport ο μη εκτελεστικός διευθυντής της Mercedes, Niki Lauda, είπε ότι η ξαφνική «έξοδος» του Rosberg άφησε την ομάδα "αποπροσανατολισμένη".

Σε ερώτηση αν το γνώριζε απάντησε : " Μας τηλεφώνησε πριν το πει δημόσια. Το πήρα άσχημα, δεν το περίμενα, κανείς στην Mercedes δεν μπορούσε να φανταστεί ότι του ήταν αρκετό πλέον και δεν ήθελε άλλο".






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 03-12-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More