F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

F1 - Επιστροφή Massa - Ανοίγει ο δρόμος προς Mercedes για Bottas

Είπε το ναι και επιστρέφει στην Formula 1 ο Felipe Massa με τη Williams. Αυτό σημαίνει πως ανοίγει ο δρόμος προς την Mercedes για τον Valtteri Bottas.

f1 hellenic fan club - Επιστροφή Massa - Ανοίγει ο δρόμος προς Mercedes για Bottas

Φήμες στο Βραζιλιάνικο τύπο θέλουν τον Felipe Massa να έχει ήδη υπογράψει για την επιστροφή στην Formula 1 και τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα του 2017 με την ομάδα της Williams.

Ο Βραζιλιάνος πιλότος είχε ανακοινώσει από το gp της Μόντσα ότι θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν. 

Με το τέλος της χρονιάς δεν πέρασαν πολλές μέρες για να κάνει ο Felipe στροφή 180 μοιρών και να επιστρέψει και πάλι στα κόκπιτ. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την Williams για να φέρει τον Massa στο πλευρό του Lance Stroll στο ντεμπούτο του στην F1.

f1 hellenic fan club - Επιστροφή Massa - Ανοίγει ο δρόμος προς Mercedes για Bottas
Η ξαφνική απόφαση του Nico Rosberg να εγκαταλείψει την ενεργό δράση μετά την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, σίγουρα έβαλε σε σκέψεις τον Massa και το επηρέασε για πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Williams.

Μετά από αυτή την κίνηση του Massa ανοίγει διάπλατα ο δρόμος προς την Mercedes για τον Valtteri Bottas καθώς οι φήμες οργιάζουν για την μετακίνησή του στην Γερμανική ομάδα. Το ενδιαφέρον της Williams είναι να μη μείνει ξεκρέμαστη η ομάδα δηλαδή χωρίς ένα έμπειρο οδηγό τουλάχιστον, για να δώσει το οκ στον Bottas να πάει στη Mercedes.

Στα «ασημί βέλη» επικρατεί σιγή ιχθύος καθώς δήλωσαν πως ο team mate του Lewis Hamilton για την νέα σεζόν, θα ανακοινωθεί με τον ερχομό της νέας χρονιάς. Ο Bottas συνδέεται με την Mercedes με τον εκτελεστικό της διευθυντή, Toto Wοlff, ο οποίος εμπλέκεται στη διαχείριση της καριέρας του Φιλανδού πιλότου.








Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 21-12-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More