F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

F1 - Απέδωσε φόρο τιμής ο Hamilton στον Rosberg

Ο Lewis Hamilton συνεχάρη τον team-mate του στην Mercedes, Nico Rosberg, για την κατάκτηση του τίτλου στην Formula 1 με μια ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

f1 hellenic fan club - Απέδωσε φόρο τιμής ο Ηamilton στον Rosberg

Το δίδυμο της  Mercedes έδωσε σκληρή και πικρή μάχη για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου για το πρωτάθλημα των οδηγών το οποίο τελικά κρίθηκε οριστικά στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο Gp του Άμπου Νταμπι με μεγάλο νικητή τον Lewis Hamilton στον αγώνα και το Nico Rosberg να παίρνει τον πρώτο του και τελευταίο τίτλο τελικά στην Φόρμουλα ένα.

Ο Βρετανός έπαιξε λίγο «βρωμικα» στου τελευταίους γύρους. Βραδυπορούσε εσκεμμένα στους τελευταίους γύρους γνωρίζοντας ότι τους πλησίαζαν οι Vettel και Verstappen, όντας πιο γρήγοροι από τις Mercedes λόγω πιο φρέσκων ελαστικών, με την ελπίδα να προσπεράσουν και οι δύο τον Rosberg, να τον βγάλουν από την πρώτη τριάδα και να πάρει αυτός τον τίτλο.

Αυτό δεν έγινε ποτέ όμως όπως ξέρουμε όλοι και ο Rosberg πήρε τον πρώτο του τίτλο στην F1 βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα του Keke. Είναι βέβαια και ο μοναδικός του τίτλος καθώς ο Γερμανός δεν θα συνεχίσει στην F1 όπως δήλωσε, παραιτήθηκε από την ενεργό δράση.

Ο Lewis παρά τα παιγνίδια του στην πίστα έδωσε συγχαρητήρια στον Rosbeg μέσω μιας ανάρτησης στο λογαριασμό του στο Instagram, με μια φωτογραφία που απεικονίζει και του δύο να μιλούν στα πιτ από την εποχή που έτρεχαν στα καρτ με το εξής σχόλιο :

"Λέγαμε τότε ότι θα γίνουμε πρωταθλητές, τώρα είμαστε και οι δύο. Συγχαρητήρια Νίκο έκανες, ότι έπρεπε να κάνει ένας πρωταθλητής. Επάξια."









Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 03-12-2016 | F1 Hellenic Fan Club 


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More