F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

F1 - Η αναφορά του Nico Rosberg στην Ελλάδα

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα, τα σχέδια και η συνέχιση της παράδοσης που έγιναν πράξη για τον Nico Rosberg, με την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή οδηγών στην Formula 1 για το 2017.

f1 hellenic fan club - Η αναφορά του Rosberg στην Ελλάδα

Ο Nico Rosberg πέτυχε το στόχο του αλλά και το μεγάλο του όνειρο, δηλαδή να κάνει ότι και ο πατέρας του Keke Rosberg, να πάρει το πρωτάθλημα στην F1.

Η πορεία και ο σχεδιασμός του πως θα πετύχει το στόχο του έχει να κάνει λίγο και με την χώρα μας καθώς όπως φαίνεται από την ευχαριστήρια απάντηση του Γερμανού στον Hamilton, κάποιες αποφάσεις πάρθηκαν σε Ελληνικό έδαφος.

Ο Lewis Hamilton, τελικά, έδωσε συγχαρητήρια στον Nico με ένα ξεχωριστό ποστ στο Instagram. Ο Rosberg απάντησε στον Βρετανό ευχαριστώντας τον, κάνοντας αναφορά σε κοινές διακοπές τους στην Ελλάδα και τους στόχους που έβαζαν για το μέλλον σε μια συζήτησή τους.

Για την ακρίβεια ο πρωταθλητής έγραψε: "Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου. Είναι απίστευτο ότι αυτό που συζητούσαμε εκείνο το βράδυ, στις διακοπές μας στην Ελλάδα, τελικά έγινε πραγματικότητα".






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 04-12-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More