F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

F1 - Steiner : Ο κινητήρας της Ferrari ίσως καλύτερος της Mercedes

Ίσως είναι καλύτερη η μονάδα ισχύος της Ferrari την φετινή σεζόν στην Formula 1, από αυτή  της Mercedes, δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Haas - Gunther Steiner.

f1 hellenic fan club - Steiner : Ο κινητήρας της Ferrari ίσως καλύτερος της Mercedes

Ο Sebastian Vettel επιβλήθηκε του Lewis Hamilton  νικώντας στην φετινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Gp Αυστραλίας. Το μεγάλο βήμα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν για την Ferrari ήταν από πλευράς ισχύος και αυτό φάνηκε από τα στοιχεία της τηλεμετρίας και του GPS των δύο αντίπαλων ομάδων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στην πίστα της Μελβούρνης.

Την πρόοδο αυτή βλέπουν στην Haas, που προμηθεύεται κινητήρες από την Ferrari, καθώς πήραν την 6η θέση στις κατατακτήριες δοκιμές της Μελβούρνης, που είναι η καλύτερη θέση που έχουν πάρει ποτέ, δίνει στον Steiner την πεποίθηση ότι η Mercedes δεν έχει πλέον το πλεονέκτημα, και θα μπορούσε ακόμη και να είναι πίσω.

"Με τον κινητήρα, δεν υπάρχει μόνο ένας τομέας που είναι καλύτερα, είναι το συνολικό πακέτο που έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι", είπε ο Steiner.

"Είναι πλέον τόσο ανταγωνιστική όσο ένας κινητήρας Mercedes, αν όχι καλύτερα. Η Ferrari κέρδισε στην Αυστραλία, αλλά ο καθένας αναπτύσσεται και προσπαθεί να πάρει τα καλύτερα".  

"Είναι πάντα και θα είναι ένας αγώνας δρόμου για εξέλιξη. Έχουν κάνει ένα καλό βήμα, και χωρίς αυτή τη βοήθεια από τη Ferrari, δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε".












 




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 02-04-2017 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More