F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

F1 - Η Ferrari ελπίζει να περισώσει τον κινητήρα του Kimi

Αισιόδοξη είναι η Ferrari στο να περισώσει την μονάδα ισχύος στο μονοθέσιο του Kimi Raikkonen από το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο Fp1 στο Grand Prix του Μπαχρέιν της Formula 1.

f1 hellenic fan club - Η Ferrari ελπίζει να περισώσει τον κινητήρα του Kimi

Ο Kimi Raikkonen έκανε στην άκρη της πίστας και εγκατέλειψε κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμαστικών στην πίστα του Sakhir μετά από εντολή των μηχανικών του καθώς καπνός βγήκε από το πίσω μέρος του μονοθεσίου του.

Η Ferrari αργότερα ανακοίνωσε πως ήταν ένα πρόβλημα στο τούρμπο που ανάγκασε τον Kimi να σταματήσει. Οι μηχανικοί του αντικατέστησαν το τούρμπο και την MGU-H στο μονοθέσιό του για να συνεχίσει στο Fp2 χωρίς προβλήματα, όπως και έγινε.

"Είχαμε ένα θέμα με τη μονάδα ισχύος του Kimi", είπε ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari - Mattia Binotto. "Προληπτικά αντικαταστήσαμε τα μέρη γιατί είναι σημαντικό να τρέξει ο Kimi το απόγευμα χωρίς πρόβλημα".

"Δεν ξέρουμε ακόμα τι συνέβη ακριβώς. Εξετάσαμε τα μέρη που αντικαταστήσαμε και όταν ξαναελεγχθούν, πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε ξανά".








Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 15-04-2017 | F1 Hellenic Fan Club 


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More