F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

F1 - Ο Button αντικαταστάτης του Alonso στο Μονακό

Safe επιλογή από την McLaren καθώς φέρνει τον Jenson Button για το Gp του Monaco στη θέση του Fernando Alonso, είναι πλέον και επίσημο.

f1 hellenic fan club - Ο Button αντικαταστάτης του Alonso στο Μονακό

Ο Fernando Alonso δεν θα αγωνισθεί στο Gp του Μονακό όπως είναι γνωστό, (διαβάστε σχετικά) για να πάρει μέρος στο θρυλικό αγώνα επί Αμερικανικού εδάφους, το Indianapolis 500. Έτσι η McLaren διάλεξε ένα σίγουρο χαρτί και επιστράτευσε τον Jenson Button, που είχε αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν που μας πέρασε, για να αντικαταστήσει τον Ισπανό στον αγώνα στο Πριγκιπάτο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω στην Formula 1 για να αγωνιστώ σε ένα αγώνα και πολύ περισσότερο όταν αυτός ο αγώνας είναι στο σπίτι μου, δηλ. το Gp του Μονακό", δήλωσε ο Button.

Ο Βρετανός πρωταθλητής έχει κερδίσει στο Μονακό το 2009, μάλλον δύσκολο να το επαναλάβει, ποτέ δεν ξέρεις βέβαια τι μπορεί να επιφυλάσσει ένας αγώνας στο Μονακό. 

Η McLaren δεν θα τον βάλει στο κόκπιτ της MCL32 για να οδηγήσει εντός κάποιας άλλης πίστας καθώς δεν το θεωρεί αναγκαίο, όμως θα περάσει πολλές ώρες σε προσομοιωτή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στο διάστημα που απομένει μέχρι τον αγώνα.

Να σημειώσουμε ότι ο Button είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και δεν έχει αυξήσει καθόλου το βάρος του. 

"Έχω λάβει μέρος σε αγώνες τρίαθλου και είμαι σε πολύ καλή φόρμα, δεν ανησυχώ. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να κερδίσω άλλα θα προσπαθήσω να μαζέψω βαθμούς για την McLaren", είπε ο πρωταθλητής στην F1 του 2009 με την BrawnGP.




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 14-04-2017 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More