F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

F1 - Το «παράτησε» εσκεμμένα ο Alonso

Ο Fernando Alonso εγκατέλειψε εμφανώς εσκεμμένα στο grand prix του Μπαχρέιν στη Formula 1, όπως φαίνεται και από το team-radio, εκνευρισμένος από την κακή απόδοση του μονοθεσίου της McLaren.

f1 hellenic fan club - Το «παράτησε» εσκεμμένα ο Alonso

Απογοητευμένος ήταν ο Alonso από την απόδοση της MCL32 στην πίστα του Sakhir στην έρημο του Μπαχρέιν στον 3ο αγώνα της φετινής χρονιάς στην F1. Πιο συγκεκριμένα, ήταν έξω φρενών καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί με την ενδοεπικοινωνία με τους μηχανικούς του, ο Ισπανός ανακοίνωσε πρόβλημα στον κινητήρα και για αυτο μπήκε στα πιτ να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Ήταν ο 25ος γύρος και ο Ισπανός κάνει παράπονα πως τον προσπερνούν πολύ εύκολα στην ευθεία και ας είναι πολύ μακρυά του. "Πως με περνούν. Είναι 300 μέτρα πίσω μου στην ευθεία. Δεν έχω τρέξει ποτέ στη ζωή μου με τόσο λίγη δύναμη", είπε ο Alonso.

Και λίγο αργότερα και πάλι ζητά εξηγήσεις από το μηχανικό του,
-"γ.... ήταν 300 μέτρα πίσω μου στην ευθεία"
- " μπορούμε να αλλάξουμε σε plan B! πως είναι τα ελαστικά σου";
- "Οοοο ... κάντε ότι θέλετε".

Και δύο γύρους πριν την καρό σημαία του αγώνα ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με τον Ισπανό να λέει "πρόβλημα στον κινητήρα, πρόβλημα στον κινητήρα, μπαίνω στα πιτ τώρα (εγκαταλείπω τώρα)".

Η McLaren είπε για την εγκατάλειψη του Ισπανού : "ο Fernando ένιωσε κάτι λάθος με τον κινητήρα και αποφάσισε να εγκαταλείψει".

Δείτε το βίντεο με την ενδοεπικοινωνία:



Η μάχη με την MaLaren και την Honda έχει ανάψει για τα καλά και όπως ισχυρίζονται στο SkySport ο Ισπανός άφησε να διαρρεύσει η πληροφορία πως θα εγκαταλείπει στον τελευταίο γύρο μέχρι να βελτιωθούν δραστικά τα πράγματα.

Δείτε το βίντεο με τον Ted Kravitz του Sky Sports :


Alonso - "I will push 100% and if I'm not in the points, I will retire" from Martijn Müller on Vimeo.

Είναι προφανές πως ο Alonso θέλει να φύγει από την ομάδα αλλά δεν το επιχειρεί για να πάρει την αποζημίωση, καθώς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος πιλότος στην F1 και φέτος.







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 19-04-2017 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More