F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

F1 - Με Honda και η Sauber το 2018 (επίσημο)

Η Sauber ανακοίνωσε ότι την επόμενη σεζόν στην Formula 1 θα προμηθεύεται κινητήρες από την Honda μετά την νέα συνεργασία της με τον Ιαπωνικό κολοσσό, είναι πλέον επίσημο. Η Sauber χρησιμοποιεί τώρα κινητήρες Ferrari.

f1 hellenic fan club - Με Honda και η Sauber το 2018 (επίσημο)

Μετά από φήμες μηνών η Ελβετική ομάδα επιβεβαίωσε σήμερα πρωί Κυριακής την συνεργασία της με την Honda από το 2018.

Η νέα αυτή συνεργασία θα δώσει τέλος σε μια μακρά σχέση της Sauber με την Ferrari και θα γίνει η δεύτερη ομάδα μετά την McLaren που τα μονοθέσιά της θα έχουν την μονάδα ισχύος της Honda στην πλάτη τους.

Η Honda με τη σειρά της περιμένει πολλά από αυτή τη συνεργασία καθώς θα έχει στα χέρια της κι άλλα χιλιόμετρα από μια δεύτερη ομάδα για την καλύτερη εξέλιξή της, καθώς από την επιστροφή της το 2015 στην F1 δεν έχει καταφέρει ακόμα να είναι ανταγωνιστική.

Πολλοί αναρωτιούνται αν αυτή η συνεργασία θα ζημιώσει την Ελβετική ομάδα αφού η Honda δεν τα πάει και τόσο καλά. Από τη Sauber είναι σίγουροι πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο, έχουν εμπιστοσύνη στους Ιάπωνες. 

Η Sauber αυτή τη στιγμή τρέχει με τη μονάδα ισχύος της Ferrari όμως με περσινές προδιαγραφές, κάτι που δεν θα ισχύει του χρόνου αφού η συμφωνία με την Honda προβλέπει ότι οι Ελβετοί θα έχουν τις τελευταίες προδιαγραφές στα μονοθέσιά τους, όπως έχει και η McLaren.






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 30-04-2017 | F1 Hellenic Fan Club 


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More