F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

F1 - Vettel : «Δεν θα μας δυσκολέψει το κρύο στη Ρωσία»

Ο Sebastian Vettel πιστεύει ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες στο Gp Ρωσίας δεν θα επηρεάσει αρνητικά την Ferrari.

f1 hellenic fan club - Vettel : Δεν θα μας δυσκολέψει το κρύο στη Ρωσία

Με τα φετινά μονοθέσια της Ferrari να αποδίδουν καλύτερα σε πιο ζεστές καιρικές συνθήκες, ίσως το Σαββατοκύριακο στο «παγωμένο» Sochi να είναι μια ευκαιρία για την Mercedes να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ήτα της στο gp του Μπαχρέιν.

Η πεποίθηση στην Mercedes είναι αυξημένη και βασίζεται στο γεγονός ότι η πίστα του Sochi είναι πιο λεία με αποτέλεσμα η φθορά των ελαστικών να είναι μικρότερη από ότι σε άλλες πίστες και αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από ότι στο Μπαχρέιν.

" Το Sochi είναι πιο ήπια πίστα και λιγότερο επιζήμια στα ελαστικά, έτσι θα μπορέσουν να κάνουν περισσότερους γύρους. Ελπίζω ότι, ο ρυθμός μας είναι αυτό που πρέπει να δώσουμε περισσότερη σημασία στη Ρωσία, παρά η φθορά των ελαστικών", δήλωσε ο Γερμανός.

Ερωτηθείς αν οι χαμηλές θερμοκρασίες της Ρωσίας επηρεάσουν αρνητικά το έργο τους εκεί, απάντησε : "δε το νομίζω, πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να το χειριστούμε. Στην Κίνα τα πήγαμε μια χαρά, είχε και εκεί κρύο, πιστεύω θα είναι μια χαρά, θα δούμε. Δεν γνωρίζω τι καιρό θα κάνει, αλλάζει συνέχεια, θα δούμε όταν πάμε εκεί".






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 24-04-2017 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More