F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

F1 - Στόχος της Mercedes άμεσα η μείωση βάρους

Η Mercedes εργάζεται με στόχο να ελαττώσει το βάρος του μονοθεσίου της καθώς είναι ένας τομέας που χρήζει άμεσα βελτίωση.


Αν και το κύριο πρόβλημα στο Gp της Αυστραλίας και την ήτα της Mercedes από την Ferrari του Sebastian Vettel ήταν η φθορά των ελαστικών, ήρθε στο προσκήνιο και το ζήτημα με το βάρος της W08.

Με κινητήρα βαρύτερο φέτος και περισσότερα εξαρτήματα τα οποία πρέπει να κατανεμηθούν έτσι ούτως ώστε να συνεισφέρουν τα μέγιστα στην ισορροπία του μονοθεσίου το οποίο είναι πιο απαιτητικό αυτή τη χρονιά ιδιαίτερα στις στροφές, παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόδοση και στον χειρισμό.

Το αφεντικό της Γερμανικής ομάδας - Toto Wolff, δήλωσε χωρίς να επιβεβαιώσει πληροφορίες ότι η W08 είναι κατά 5Kg πιο βαριά από το ελάχιστο όριο των 728Kg για φέτος.

"Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες όμως είναι ένας τομέας στον οποίο μπορούμε να βελτιωθούμε. Με τους νέους κανονισμούς και το μέγεθος του μονοθεσίου πρέπει να ισοσκελίσουμε τα εξαρτήματα απόδοσης με το συνολικό βάρος, και αυτό είναι μια συνεχής διαδικασία που κάνουμε".









Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 31-03-2017 | F1 Hellenic Fan Club 


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More