F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

F1 - Hamilton : Πιο δύσκολη η μάχη του τίλου με Vettel από ότι με Rosberg

Ο Lewis Hamilton δείχνει έτοιμος για μια πιο σκληρή πρόκληση αυτή τη σεζόν, την διεκδίκηση του τίτλου στην Formula 1 με τον Sebastian Vettel, από ότι είχε πέρσι με τον Nico Rosberg.

f1 hellenic fan club - Hamilton : Πιο δύσκολη η μάχη του τίλου με Vettel από ότι με Rosberg -

Αν και συμπαίκτες στη Mercedes, Hamilton και Rosberg ξόδεψαν τρία χρόνια μάχης αποκλειστικά για τον τίτλο των οδηγών, με τον Rosberg τελικά να παίρνει το καλύτερο από Hamilton το 2016.

Μετά την νίκη της Ferrari με τον Sebastian Vettel στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν 2017 στη Formula 1, ο Hamilton ερωτήθηκε αν αντιμετώπισε πιο σκληρή δοκιμασία από τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή από αυτή που είχε με τον Rosberg.

"Οπωσδήποτε, οποσδήποτε", είπε "φέτος θα δούμε τους καλύτερους πιλότους να είναι στην κορυφή. Προφανώς θα ήταν σπουδαίο να είχαμε και τον Alonso εδώ κοντά μας, αλλά αυτό από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να συμβεί σύντομα". 

"Τουλάχιστον έχουμε ένα μεγάλο οδηγό, τον Sebastian με τέσσερις τίτλους του, μια απίστευτα εκτυνασσόμενη δύναμη στην F1, που θα συνεχίσει να είναι για πολλά χρόνια στο μέλλον".

"Είμαι πραγματικά ευγνώμων που θα έχω αυτόν τον αγώνα μαζί του, εναντίον της Ferrari. Είναι υπέροχο".

Η σχέση του Hamilton με τον Rosberg έγινε εριστική κατά καιρούς, με τις on-track μάχες τουςνα καταλήγουν σε ατυχήματα σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

Ο Βρετανός δήλωσε ακόμα ότι κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών απολάμβανε την συνεργασία με τον νέο team-mate του Valtteri Bottas περισσότερο από κάθε άλλη, διότι δεν υπήρχαν «παιχνίδια μυαλού». 

Ερωτηθείς να συγκρίνει τη σχέση του με τον Vettel, με εκείνη του Rosberg, ο Hamilton είπε ότι δεν θα κάνει τέτοια σχόλια.
 
"Δεν είχα πολλούς αγώνες ενάντια στον Sebastian, αλλά έχουμε πάντα μια
σχέση σεβασμού ", είπε.
 
"Νομίζω ότι υπάρχει μια μεγάλη ποσότητα σεβασμού μεταξύ μας και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται
".








Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 30-03-2017 | F1 Hellenic Fan Club 
 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More