F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

F1 : Η νέα Williams Martini Racing - Επίσημο

Είναι επίσημο πλέον, η Williams θα ντυθεί με τα χρώματα της Martini, που θα είναι και ο μεγάλος χορηγός της Βρετανικής ομάδας. Η ανακοίνωση της συνεργασίας και η παρουσίαση της νέας φορεσιάς της FW36 για το φετινό πρωτάθλημα Formula 1, έγινε σήμερα σε ειδική τελετή στο Λονδίνο παρουσία και των δύο πιλότων της "Williams Martini Racing" πλέον, Felipe Massa και Valtteri Bottas.

f1 hellenic fan club - the new williams martini racing

Η Williams αναβιώνει μία από τις πιο θρυλικές λιβρέες στη F1 για το 2014 με τη συνεργασία της με την Martini. Στο μονοθέσιο επικρατεί το λευκό χρώμα, με τις γαλάζιες και κόκκινες ρίγες κατά μήκος του και το λογότυπο του μεγάλου χορηγού στην πλάτη του, συγκροτούν ένα πανέμορφο σύνολο.

f1 hellenic fan club - the new williams martini racing

"Είμαστε ενθουσιασμένοι καλωσορίζοντας την Martini στην οικογένεια της Williams, που επίσημα πλέον θα ονομάζεται Williams Martini Racing", δήλωσε ο Sir Frank Williams, προσθέτοντας, "Η Williams και η Martini έχουν τόσο πλούσια ιστορία στο χώρο των motorsport, οι αξίες και των δύο εταιριών καθώς και το κοινό μας πάθος για τους αγώνες, κάνουν αυτήν τη συνεργασία να μοιάζει απόλυτα φυσική. Είναι σπουδαίο να βλέπουμε ξανά τις χαρακτηριστικές ρίγες της Martini Racing στην F1 και ιδιαίτερα πάνω στη Williams".

f1 hellenic fan club - the new williams martini racing drivers colors

Η Martini έχει την ιστορία της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό που χρονολογείται από το 1968, με τη δημιουργία της Martini Racing. Το 1975 συνεργάστηκε με την Brabham στην F1 για 3 χρόνια. Επέστρεψε πάλι το 2006 και μέχρι το 2008 ήταν ένας από τους χορηγούς της Ferrari.


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 6-03-2014 | F1 Hellenic Fan Club   

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More