F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

F1 : Τον Schumacher τίμησε το Bahrain

Οι υπεύθυνοι του circuit του Μπαχρέιν τίμησαν τον Michael Schumacher, δίνοντας το όνομά του στην πρώτη στροφή της πίστας. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 είχε συμμετοχή στο σχεδιασμό της της πίστας του Sakhir και ειδικά της πρώτης στροφής. Η οικογένεια του Γερμανού πιλότου αποδέχθηκε την πρωτοβουλία αυτή και ευχαρίστησε τους υπεύθυνους του Bahrain International Circuit για την τιμή αυτή.

f1 hellenic fan club - michael schumacher ski accident

Η ιστορία του Michael Schumacher στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι σίγουρο ότι είναι γραμμένη με χρυσά γράμματα. Οι διοργανωτές του Bahrain International Circuit αποφάσισαν να κάνουν μια συμβολική κίνηση για να τιμήσουν τον Γερμανό πιλότο, που είχε νικήσει εκεί το 2004 και είχε συμμετέχει στο σχεδιασμό του circuit, ονομάζοντας την πρώτη στροφή της πίστας με το όνομα του.

f1 hellenic fan club - bahrain circuit first corner named Schumacher

Ο Michael παραμένει στο νοσοκομείο της Γρενόμπλ δίνοντας μάχη για τη ζωή του μετά το τραγικό του ατύχημα στο χειμερινό θέρετρο των Γαλλικών Άλπεων, μια μάχη που έχει συγκινήσει όλο τον πλανήτη.

Η οικογένεια του Schumi αιφνιδιάστηκε ευχάριστα δίνοντας τη συγκατάθεσή της για την πρωτοβουλία αυτή και ευχαρίστησε τους υπεύθυνους μέσω της εκπροσώπου της οικογένειας, Sabine Kehm.

"Η οικογένεια του Michael θα ήθελε να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους του Bahrain International Circuit για αυτή τους την κίνηση. Είμαι σίγουρη πως θα άρεσε πολύ στον Michael αυτή η κίνηση και θα ένιωθε τιμή να έχει μια στροφή το όνομα του".


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 2-03-2014 | F1 Hellenic Fan Club   

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More