F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

F1 : Ήχος και απόηχος των μονοθεσίων

Απογοήτευση επικρατεί στους κόλπους της Formula 1 όσον αφορά την μείωση του θορύβου των μονοθεσίων με την δυσαρέσκεια των φίλων της να είναι πλέον σίγουρη. "Αυτά τα μονοθέσια δεν ακούγονται σαν αγωνιστικά" δήλωσε ο Bernie Ecclestone, δεχόμενος παράπονα από τον επικεφαλής του Αυστραλιανού grand prix Ron Walker. Για πρώτη φορά ακούστηκε το στρίγκλισμα των ελαστικών και ο θόρυβος από τους θεατές.

f1 hellenic fan club - car sound

O Bernie Ecclestone από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει την αντίθεσή του για τις αλλαγές στους κινητήρες και έρχεται τώρα να επιβεβαιωθεί. Ο Βρετανός δηλώνει "τρομοκρατημένος" εκ του αποτελέσματος φοβούμενος τις αντιδράσεις καθώς ήρθε σε επαφή και με τον πρόεδρο της Ferrari, Luca di Montezemolo ο οποίος του είπε ότι έχει λάβει πάρα πολλά αρνητικά emails σχετικά με τον ήχο των μονοθεσίων. Επίσης ανάλογη συζήτηση είχε και με τον πρόεδρο της FIA, Jean Todt.

"Δεν πληρώσαμε για κάτι τέτοιο" ήταν η δήλωση του προέρδου του Αυστραλιανού grand prix. Ron Walker, προς τον Ecclestone που απάντησε λέγοντας : "Πρέπει να κοιτάς και την ηθική πλευρά του θέματος. Όταν πας στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσεις μαρμελάδα φράουλα και διαπιστώνεις ότι αυτό που πήρες είναι φυστικοβούτυρο, το πιο πιθανό είναι να νευριάσεις. Είναι καλής ποιότητας φυστικοβούτυρο, αλλά λέει ότι δεν είναι αυτό το οποίο αγόρασε. Το αν το συμβόλαιο περιγράφει το τι αγόρασε, τη μαρμελάδα φράουλα με τόσες πολλές φράουλες, δεν το γνωρίζω. Αμφιβάλω γι' αυτό. Αγόρασε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 της FIA. Και αυτό έχει".

"Αυτά τα μονοθέσια δεν ακούγονται σαν αγωνιστικά. Eίχα προβλέψει τι θα γινόταν και είμαι απογοητευμένος που τώρα δικαιώνομαι. Λυπάμαι γι' αυτό που συνέβη. Μιλούσα με τον Jean Todt και του είπα ότι πρέπει να κάνουμε κάτι πριν είναι αργά.Μίλησα και με τον Luca di Montezemolo και μου είπε ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε λάβει τόσα πολλά email με παράπονα στην ιστορία του στην F1".


πηγή: uk.reuters.com

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More