F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

F1 : Massa και Hamilton υπέρ της Red Bull

Δηλώσεις υπέρ της ανταγωνιστικότητας της Red Bull έκανε ο Lewis Hamilton. Ο Βρετανός πιλότος χαρακτήρισε "εκθαμβωτικό" το μονοθέσιο της Red Bull, με λίγη δόση ειρωνείας στα λόγια του. Ο Felipe Massa έκανε και αυτός κάποια κολακευτικά σχόλια βασιζόμενος στους χρόνους των "ταύρων" την Παρασκευή στο Μπαχρέιν.

f1 hellenic fan club - hamilton red bull

Είναι σαφές ότι οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης δεν είχαν το αποτέλεσμα που θα ήθελαν στην Red Bull. Τα αποτελέσματα ήταν εφιαλτικά και ένα μυστήριο για δυνατούς λύτες η συνεργασία με την Renault. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Adrian Newey κάνει υπερωρίες ψάχνοντας λύσεις για τη βελτίωση της RB10.

Ο Hamilton έρχεται να κάνει δηλώσεις με "κολακευτικά" λόγια για τη Red Bull την στιγμή ο Sebastian Vettel παραδέχεται το μονοθέσιό του υστερεί σημαντικά σε αξιοπιστία και επιδόσεις.

"Δεν μας θεωρώ φαβορί για την Αυστραλία. Δεν μπορούμε να κάνουμε χρόνους κοντά σε αυτούς των πρώτων, πέρα από αυτό όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλούμαστε να λύσουμε αυτή τη στιγμή είναι η αξιοπιστία και όχι ο ρυθμός ή οι επιδόσεις", ήταν τα λόγια του πρωταθλητή, ενώ του Hamilton:

"Φαίνεται ότι έχουν ένα εκθαμβωτικό μονοθέσιο και συνήθως, όσο πιο όμορφο τόσο πιο γρήγορο. Έτσι είμαι σίγουρος ότι έχουν ένα όμορφο και γρήγορο αυτοκίνητο. Όταν λύσουν τα θέματα με τον κινητήρα ή τα συστήματα, θα είναι πολύ δύσκολο να τους νικήσεις. Ξέρω ότι η ομάδα μου είναι πιο δυνατή από ποτέ και ευελπιστούμε ότι θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε μαζί τους".

Ο Felipe Massa ήταν ο ταχύτερος πιλότος και τις 8 μέρες στο Μπαχρέιν και είχε τη 2η καλύτερη επίδοση στη Χερέθ, έχει μια διαφορετική προσέγγιση για τα μονοθέσια της Red Bull. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος πιλότος της Williams σχολίασε βασιζόμενος στο γυρολόγιο της Παρασκευής και τους χρόνους των ταύρων και όχι στα προβλήματα που μπορούν να έχουν λύση στο τέλος.

"Η Red Bull αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως οι χρόνοι που έκαναν δεν ήταν κακοί. Δεν ξεγράφεις την Red Bull, ούτε τη Lotus, διότι θα βρουν λύσεις για τα προβλήματά τους. Θα ήταν ωραίο στόρι να δούμε τη Red Bull να υποφέρει και να μονομαχεί με τις Caterham, αλλά ξεχάστε το, δεν είναι έτσι. Έχουν προβλήματα να λύσουν και όταν τα καταφέρουν, θα είναι ανταγωνιστικοί".


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 3-03-2014 | F1 Hellenic Fan Club   

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More