F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

F1 : Gp Αυστραλίας - Δυσαρεστημένος ο Alonso

Ο Fernando Alonso παραδέχτηκε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση της Ferrari στο Αυστραλιανό gp Formula 1 και κυρίως με την απόσταση που είχε από τον πρώτο Rosberg.

f1 hellenic fan club -alonso australian gp 2014

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari ήταν ικανοποιημένος με την 5η θέση του στον αγώνα στη Μελβούρνη και με το γεγονός ότι κατάφερε να τερματίσει χωρίς προβλήματα. Αυτό που τον ενόχλησε ήταν το ότι δεν ήταν αρκετά ανταγωνιστικό το μονοθέσιό του κάτι που έψαχνε να μάθει εδώ και μέρες. Πιο συγκεκριμένα η διαφορά των 35 δευτερολέπτων στον τερματισμό από τον πρώτο Rosberg ανησυχεί τον Alonso.

"Πρέπει να βελτιωθούμε. Μάθαμε πολλά αλλά, αν και είμαστε χαρούμενοι που τερματίσαμε παίρνοντας και βαθμούς, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη διαφορά από τον Rosberg. Είναι ο πρώτος αγώνας και κανείς δεν μπορεί να πει ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. Πρέπει να ηρεμήσουμε, να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα την επόμενη φορά και να διαχωρίσουμε τι πήγε καλά και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Θα μου άρεσε να κερδίσω τον πρώτο αγώνα αλλά ήταν κάτι που δεν μπορούσε να γίνει, πιστεύω όμως ότι είχαμε ένα συμπαγή αγώνα. Πρέπει να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς μέχρι τη στιγμή που θα είμαστε πιο γρήγοροι", δήλωσε ο Ισπανός.


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 16-03-2014 | F1 Hellenic Fan Club   

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More