F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

F1 : Η Williams τιμά τη μνήμη του Senna

Η φωτογραφία του Ayrton Senna θα κοσμεί το ρύγχος του μονοθεσίου της Williams για το πρωτάθλημα του 2014 στη Formula 1. Με αυτή την κίνηση η Βρετανική ομάδα θέλει να τιμήσει τη μνήμη του Βραζιλιάνου που φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατό του στη πίστα της Imola το 1994.

f1 hellenic fan club - senna new logo on williams 2014

Ο Ayrton Senna αφού κέρδισε 3 παγκόσμιους τίτλους με την McLaren το 1988, 1990 και 1991, οδήγησε για τη Williams και το 1994 έχασε τη ζωή του σε ατύχημα που είχε στην πίστα της Imola ανήμερα την Πρωτομαγιά. Από τότε η Βρετανική ομάδα τιμώντας τη μνήμη του Βραζιλιάνου, είχε το λογότυπό του, το διπλό "S", στα μονοθεσιά της.

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον άδικο χαμό του Senna και ένα καινούριο logo θα υπάρχει στο ρύγχος της νέας Williams με τη φωτογραφία του και το σύνθημα "Ayrton Senna Sempre" (για πάντα) το οποίο έχει σχεδιαστεί από το Ίδρυμα του Βραζιλιάνου το, Ayrton Senna Foundation, για να παρουσιάσει μια σειρά από εκδηλώσεις του Ιδρύματος που θα τιμηθούν η ζωή, η κληρονομιά και οι αξίες του αδικοχαμένου πρωταθλητή.

Ο Sir Frank Williams είπε : "ήμουν πολύ κοντά στον Ayrton και το διακριτικό σήμα το διπλό "S" βρισκόταν πάντα στα μονοθεσιά μας από το θάνατό του εδώ και 20 χρόνια. Αυτό το καινούριο σήμα είναι για μας ένας τρόπος για να τιμήσουμε τα κατορθώματά του ως οδηγός αγώνων αλλά και το σημαντικό έργο του Ιδρύματος".

Ο Ayrton Senna παραμένει ο τελευταίος οδηγός που σκοτώθηκε σε Grand Prix.


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 8-03-2014 | F1 Hellenic Fan Club   

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More