F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Gp Μαλαισίας - Μάσα : εμμένει στην επιλογή του

Ο Felipe Massa αγνόησε τις εντολές της Williams στο να παραχωρήσει τη θέση του στον Bottas στον σημερινό αγώνα στο  Gp Μαλαισίας 2014 στη Formula 1, δείχνοντας με τη στάση του αυτή ποιος είναι το αφεντικό. Ο Βραζιλιάνος εμμένει στις θέσεις του και εξήγησε το γιατί. Πάντως και πέρσι στην ίδια πίστα είχαμε παρόμοιο συμβάν με τους Vettel και Webber.

f1 hellenic fan club - massa gp malaysia μασα αγνοησε εντολες ομαδας

"Εγώ, έκανα το σωστό" ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου πιλότου της Williams στηρίζοντας την επιλογή του να μην ακολουθήσει τις εντολές της ομάδας του και να παραχωρήσει τη θέση του στο Bottas ώστε να κυνηγήσει τον αυτός με τη σειρά του τον προπορευόμενο Button.

"Δεν ήταν τόσο ξεκάθαρο, άκουσα τα πάντα. Αυτό που έκανα ήταν το σωστό. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο με το αν τον άφηνα να περάσει. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα."

" Έδωσα μάχη με τον Button μέχρι το τέλος και ο σκοπός μου ήταν να δώσω βαθμούς στην ομάδα και σε μένα. Αγωνιζόμαστε για το πρωτάθλημα και είμαστε στον 2ο αγώνα. Το σίγουρο είναι ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και ο Valtteri δεν μπορούσε να με περάσει άρα δεν θα περνούσε και τον Button, οπότε πιστεύω ότι δεν είχε καμία διαφορά."

"Σέβομαι την ομάδα όπως με σέβεται και αυτή 100% και το έδειξε μετά τον αγώνα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με ότι έγινε σήμερα αν και δεν το περίμενα, αλλά στο τέλος ήταν σωστό ως έγινε στο τέλος".

Η ομάδα υποστήριξε ότι αφού ο Bottas είχα πιο φρέσκα λάστιχα σκέφτηκαν να του δώσουν μια ευκαιρία να κυνηγήσει τον Button και αν η προσπάθεια αυτή δεν απέδιδε καρπούς θα του ζητούσαν να παραχωρήσει ξανά τη θέση του στον Massa.

Στο μεταξύ ο Bottas δήλωσε : "Δεν θέλω τώρα να σχολιάσω. Πρέπει να μιλήσουμε πρωτα με την ομάδα". και σε αντίθεση με την άποψη του Massa είπε : "πιστεύω ότι είχα πολλές πιθανότητες να φτάσω τον Button. Πλησίαζα πού γρήγορα αλλά, όπως σας είπα πρέπει πρώτα να μιλήσουμε με την ομάδα".



Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 30-03-2014 | F1 Hellenic Fan Club   

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More