F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

F1 : Αδειάζει τον Vettel ο Ricciardo

Ο Daniel Ricciardo δήλωσε ότι σέβεται και εκτιμά σαν οδηγό τον Sebastian Vettel, εάν όμως βρεθούν αντιμέτωποι στην πίστα δεν θα κάνει στην άκρη. Ο αντικαταστάτης του Webber στην Red Bull και ομόσταυλος του Vettel, ξέρει πολύ καλά ότι δεν θα γίνουν ποτέ κολλητοί με τον Γερμανό παρ' όλα αυτά πιστεύει ότι θα διατηρηθεί η εμπιστοσύνη στους κόλπους της ομάδας.

f1 hellenic fan club - ricciardo vettel

Είναι γνωστό ότι ο προκάτοχος στην Red Bull της θέσης του Ricciardo και συμπατριώτης του, Mark Webber, δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον παγκόσμιο πρωταθλητή και ομόσταυλό του, Sebastian Vettel. O ένας Αυστραλός έδωσε τη θέση του στον άλλον που από τις δηλώσεις του δεν είναι διατεθειμένος να επαναλάβει την ιστορία του πρώτου για τη σεζόν 2014.

"Πολλοί πιθανώς να περιμένουν τη στιγμή που θα έχουμε κάποιο συμβάν στην πίστα και θα ξεκινήσει κάποιος καυγάς ή κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Τον σέβομαι σαν ανταγωνιστή. Φυσικά εάν είμαι και εγώ αρκετά ανταγωνιστικός, είμαι σίγουρος ότι δεν θα είμαστε φιλαράκια διότι αυτό δεν θα του αρέσει και τόσο. Θα δούμε, δεν πιστεύω ότι θα ξεφύγει ο έλεγχος. Θα μείνουμε σε ανταγωνιστικό αλλα΄επαγγελματικό επίπεδο".



Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 11-03-2014 | F1 Hellenic Fan Club   

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More