F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

World Drone Prix: 15χρονος κέρδισε 250.000 δολ.

Δόξα αλλά και χρήμα για τον 15χρονο Βρετανό Λουκ Μπάνιστερ, που κατάφερε να υπερκεράσει κάθε εμπόδιο που βρέθηκε στον δρόμο του για να κατακτήσει τη πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Drone που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι.

F1 Hellenic Fan Club - World Drone Prix: 15χρονος κέρδισε 250.000 δολ.

Με τα μη επανδρωμένα μικρά αεροσκάφη να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή σε όλον τον κόσμο, οι πρώτοι αγώνες για drones, (μικρά ελικόπτερα με 4 στροφεία), σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελούν πλέον γεγονός. Έτσι το πρώτο World Drone Prix πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι στις 11 και 12 Μαρτίου με συμμετοχές από όλο τον κόσμο και διαγωνισμούς σε διάφορες κατηγορίες. Η πιο σημαντική από αυτές ήταν η Track Racing, που πραγματοποιήθηκε σε μια ειδικά διαμορφωμένη, εντυπωσιακή πίστα μήκους 591 μέτρων ειδική για για τα γνωστά μας Drone.

Ο νεαρός από τη Βρετανία ήταν αυτός που ξεχώρισε και τα κατάφερε καλύτερα από όλους, (150 ομάδες συμμετείχαν συνολικά) κι αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής, κάνοντας παράλληλα πλουσιότερο τον εαυτό του και την οικογένειά του, εισπράττοντας το μη ευκαταφρόνητο ποσό των 250.000 δολαρίων!!!! Ποσό που πρώτη φορά δόθηκε σε τέτοιους αγώνες...

Απολαύστε στο βίντεο που ακολουθεί τον 15χρονο και τα περίφημα Drone.






Άγγελος Φραντζής | 16-03-2016 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More