F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

F1 - L. Hamilton : Ας κρίνουν οι θεατές τις νέες κατατακτήριες

O Lewis Hamilton λέει πως η Formula 1 θα πρέπει να αφήσει να κρίνουν οι θεατές την νέα μορφή των κατατακτήριων δοκιμών.

f1 hellenic fan club -  L. Hamilton : Ας κρίνουν οι θεατές τις νέες κατατακτήριες

Ο Hamilton προέτρεψε τους επικριτές της νέας μορφής των κατατακτηρίων να περιμένουν μέχρι το σύστημα να κάνει το ντεμπούτο του στην Αυστραλία και μετά να εκφέρουν γνώμη.

Την Παρασκευή το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού επιβεβαίωσε προηγούμενη απόφαση που ελήφθη από την Επιτροπή F1 πως για αυτή τη σεζόν οι κατατακτήριες θα έχουν ένα στυλ αποβολής, με το πιο αργό οδηγό να βγαίνει νοκ άουτ σε διαστήματα 90 δευτερολέπτων στα τελευταία λεπτά της κάθε περιόδου, Q1 - Q2 - Q3.

Η F1 έχει δεχθεί ιδιαίτερη κριτική για την αλλαγή τελευταίας στιγμής και πολλοί πιστεύουν ότι η μορφή των κατατακτηρίων δεν χρειαζόταν καμία αλλαγή. Οι αντιθέσεις του Hamilton είναι γνωστές για τις νέες αλλαγές στη F1 φέτος όπως για Halo π.χ. που δεν συμφωνεί καθόλου, ο Βρετανός πιλότος της Mercedes κρατά απόσταση στην περίπτωση των κατατακτηρίων έως ότου το δει σε λειτουργία.

"Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι πως αισθάνονται γι 'αυτό οι οπαδοί", είπε ο Hamilton. "Υπήρξαν κάποιες καλές μορφές και μερικές έτσι κ' έτσι. Έχω απολαύσει γενικά τις κατατακτήριες των τελευταίων ετών".

"Γι 'αυτό δεν έχει νόημα για μένα αυτή τη στιγμή οι αλλαγές που έχουν γίνει, αλλά μην το κατακρίνετε μέχρι να το δοκιμάσετε. Ανυπομονώ να πάμε στην Μελβούρνη και να το δούμε εκεί, ποιος ξέρει μπορεί και να εκπλαγούμε".

"Ας πάμε εκεί, να δούμε πώς θα πάει, και αμέσως μετά θα πάρετε σχόλια από τους οπαδούς για το αν είναι καλό ή όχι."






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 10-03-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More