F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

F1 - Η Haas υπέγραψε με 17χρονο πιλότο

Η νεότερη ομάδα στη Formula 1 η Haas, υπέγραψε με τον 17χρονο Santino Ferrucci για τη θέση του οδηγού εξέλιξης.

f1 hellenic fan club - Η Haas υπέγραψε με 17χρονο πιλότο

Ο Αμερικανός πιλότος που είναι προγραμματισμένο να συμμετέχει με την DAMS στο Gp3 θα ενσωματωθεί με την Haas φέτος και σε κάθε ευκαιρία θα παρακολουθήσει αγώνες καθώς θα κάνει και δοκιμές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Επίσης θα συμμετέχει στο πρόγραμμα με τον προσομοιωτή της ομάδας.

Όπως πολλοί οδηγοί, ο Ferrucci από το Woodbury του Κονέκτικατ, ξεκίνησε την καριέρα του στα καρτ, πριν την αποφοίτησή σε ανοικτού τύπου μονοθέσιο στην πατρίδα του το 2013. Το 2014 , στα 16 του, έγινε ο νεότερος νικητής αγώνα στην ιστορία της βρετανικής Formula 3, πριν πάει να αγωνιστεί στην Toyota Racing Series της Νέας Ζηλανδίας και της FIA, Formula 3 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν.

"Ο στόχος μου από τότε που ξεκίνησα να τρέχω ήταν να γίνω κάποτε οδηγός στην F1 και το ότι είμαι ένας Αμερικανός που αγωνίζεται με μια Αμερικανικής ομάδα με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο" είπε ο Ferrucci.

"Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να κάνω, αλλά αν συνδυαστεί με τη Haas F1 Team θα μου επιτρέψει να μάθω περισσότερα και με ταχύτερο ρυθμό".

Ο επικεφαλής της Haas ο Guenther Steiner πρόσθεσε : "στην Φόρμουλα ένα, η ανάπτυξη του προσωπικού σου είναι εξίσου σημαντική με την ανάπτυξη των αγωνιστικών αυτοκινήτων της ομάδας. Δεν μπορείς να έχεις το ένα χωρίς το άλλο".







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 10-03-2016 | F1 Hellenic Fan Club 



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More