F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

F1 - GP Αυστραλίας: Βρεγμένο ξεκίνημα για τη σεζον 2016

Οι ομάδες της F1 είναι αναστατωμένες για τα πρώτα δοκιμαστικά κανονικού αγώνα για το 2016, καθώς βροχή αναμένεται να υπάρχει στη Μελβούρνη σήμερα. Οι χρονομετρημένες κατατακτήριες του Σαββάτου θα μπορούσαν επίσης να επηρεαστούν από βροχερό καιρό, αλλά οι συνθήκες που αναμένονται για την ημέρα του αγώνα θα είναι χωρίς βροχή.


F1 Hellenic Fan Club - F1 - GP Αυστραλίας: Βρεγμένο ξεκίνημα για τη σεζον 2016

Μεταξύ 10 και 25 χιλιοστά βροχής αναμένεται να πέσουν στη Μελβούρνη, με πολύ μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν καταιγίδες καθώς θα οδεύουμε στα πρώτα δοκιμαστικά των 90 λεπτών της χρονιάς τα αναμένεται να ξεκινήσουν στις 12:30 τοπική ώρα. Επίσης οι άνεμοι αναμένονται θυελλώδεις. Η πρόγνωση δείχνει πως ο καιρός θα βελτιώνεται καθώς η ημέρα θα προχωράει και κάθε βροχή που αναμένεται μπορεί να έχει εκλείψει στη διάρκεια των δεύτερων ελεύθερων δοκιμαστικών.

Ο κίνδυνος για βροχή το Σάββατο δεν είναι τόσο υψηλός, αλλά αν τελικά βρέξει αυτό είναι πιθανό να συμβεί πάνω στις πρώτες κατατακτήριες του έτους. Οι μέγιστη θερμοκρασία θα πέσει από 20C την Παρασκευή στους 18C το Σάββατο.

Μέχρι την Κυριακή ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος και πολύ πιο βελτιωμένος. Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 21C την ημέρα του αγώνα. Ο άνεμος θα συνεχίσει να εξασθενεί κι ο κίνδυνος της βροχής θα είναι αμελητέος.



Άγγελος Φραντζής | 18-03-2016 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More