F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

F1 - Τι άλλο να συμβεί στον Vettel (video ατύχημα με Stroll)

Διέλυσε τη Ferrari του Vettel ο Stroll. Έπεσε πάνω στο Γερμανό, ο πιλότος της Williams μετά τη καρό σημαία του Grand Prix Μαλαισίας.Δεν τον θέλει με τίποτα τον Γερμανό.

f1 hellenic fan club - Τι άλλο να συμβεί στον Vettel (video ατύχημα με Stroll)

Τρίτωσε το κακό στη Μαλαισία για τη Ferrari. Όλα άρχισαν από το Fp3 με προβλήματα που αντιμετώπισε ο Vettel με τη μονάδα ισχύος του μονοθεσίου του και το κακό να τον βρίσκει στο Q1 με εγκατάλειψη της διαδικασίας, με τους μηχανικούς του να αναγκάζονται να του αλλάξουν τελικά κινητήρα κάτι που επέφερε ποινές. Ούτω η άλλως όμως ο Γερμανός δεν είχε προλάβει να κάνει χρόνο έτσι θα εκκινούσε από την τελευταία θέση εκ των πραγμάτων.

Η κακοτυχία δεν σταμάτησε εκεί, χτύπησε και πάλι λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα ενώ είχαν παραταχθεί όλα τα μονοθέσια στην πίστα οι μηχανικοί της Ferrari πήραν γρήγορα το μονθέσιο του Raikkonen στα πιτ καθώς είχε πρόβλημα στον κινητήρα. Ο Kimi δεν βγήκε ποτέ στην πίστα, εγκατέλειψε άδοξα.

Ο Vettel ήταν καταιγιστικός και από την τελευταία θέση τερμάτισε στον αγώνα 4ος μαζεύοντας τα ασυμμάζευτα κάνοντας απίστευτο αγώνα προσπερνώντας στα ίσια όλους ακόμα και τη Mercedes του Bottas.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά που αντιμετώπισαν στην Scuderia ήρθε και ο Stroll στον αργό γύρο μετά το πέσιμο της καρό σημαίας να πέσει πάνω στον Vettel διαλύοντας το μονοθέσιο του Γερμανού. Όλα έγινα στη στροφή νουμερο 5 όταν ο πιλότος της Williams έστριψε απότομα αριστερά χωρίς να έχει δει ότι δίπλα του ήταν η Ferrari του Sebastian με το αποτέλεσμα που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.









Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 01-10-2017 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More