F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

F1 - Καλά τα νέα από Maranello για τον Vettel

Ο Sebastian Vettel φαίνεται πως θα αποφύγει την ποινή των πέντε θέσεων στο grand prix Ιαπωνίας για αλλαγή κιβωτίου καθώς η ανάλυση από το Maranello έδειξε ότι στο συγκεκριμένο δεν υπάρχει ζημιά από το ατύχημα με τον Stroll στην Μαλαισία.

f1 hellenic fan club - Καλά τα νέα από Maranello για τον Vettel

Ο Γερμανός είχε αγχωθεί για τυχών ποινή 5 θέσεων στη σειρά εκκίνησης στην Ιαπωνία, αν από την σύγκρουση που είχε στη Σεπάνγκ με τον Stroll χρειαζόταν να αλλάξει το κιβώτιο ταχυτήτων του μονοθεσίου του.

Η σύγκρουση με τη Williams ήταν αρκετά σοβαρή και υπήρχαν αμφιβολίες ότι το κιβώτιο ταχυτήτων θα είχε βγει αλώβητο.

Η αλλαγή κιβωτίου θα οδηγούσε σε ποινή που θα κόστιζε πολύ στον Vettel καθώς δεν υπήρχε δικαιολογία αλλαγή λόγω ανωτέρας βίας.

Η Ferrari έστειλε το κιβώτιο στα κεντρικά στο Maranello για περαιτέρω έλεγχο και η απάντηση ήρθε δίνοντας το οκ για χρήση του.

Η ομάδα θα τοποθετήσει το κιβώτιο ταχυτήτων όπως έχει προγραμματιστεί το Σάββατο το πρωί στη Suzuka για τις ελεύθερες δοκιμές, όπου και θα υπάρξει πολύς χρόνος για να επιβεβαιωθεί ότι όλα είναι εντάξει για τις κατατακτήριες.

Ο Γερμανός είναι 34 βαθμοί πίσω από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Lewis Hamilton, έχοντας χάσει έδαφος σε Σιγκαπούρη και Μαλαισία παρά το γεγονός ότι το μονοθέσιο της Ferrari είχε τη δυνατότητα να κερδίσει και στους δύο αγώνες.




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 03-10-2017 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More