F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

F1 - Προς «έξοδο» ο Arrivabene

Ο Maurizio Arrivabene φαίνεται να είναι το θύμα της άσχημης πορείας της Ferrari στο τελείωμα του πρωταθλήματος του 2017.

f1 hellenic fan club - Προς «έξοδο» ο Arrivabene

Μετά από διαδοχικές αποτυχίες, ο Sebastian Vettel έφτασε στο Όστιν θέλοντας το απόλυτο, δηλαδή μόνο νίκες μέχρι και τον τελικό του Abu Dhabi τον επόμενο μήνα για να υπάρξει μια ευκαιρία να νικήσει τον Lewis Hamilton στο κυνήγι του φετινού τίτλου.

Ωστόσο, το Σαββατοκύριακό του στο Grand Prix στις ΗΠΑ ξεκίνησε φτωχά στα δοκιμαστικά της Παρασκευής. "Ήταν λίγο μπέρδεμα σήμερα", είπε ο Γερμανός.

Η La Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι, με ρίσκο της στιγμής, αποφασίστηκε να αλλάξει το σασί του Vettel εν όψη των κατατακτηρίων και του αγώνα στο Όστιν

«Δεν ανησυχούμε», επέμεινε ο Vettel. "Το αυτοκίνητο είναι γρήγορο. Σίγουρα η Mercedes είναι και αυτή, αλλά όπως είπα δεν ανησυχούμε, χάσαμε λίγους γύρους σε σχέση με αυτούς".

"Ας πάρουμε την κατάσταση όπως είναι και θα προσπαθήσουμε να βεβαιωθούμε ότι το Σάββατο το αυτοκίνητο θα είναι γρήγορο" δήλωσε πριν τις κατατακτήριες ο Vettel.

Το Γερμανικό Sky F1 αναφέρει ότι σαν συνέπεια της κατάρρευσης της Ferrari στη μάχη του τίτλου που ήρθε λόγω της κακής αξιοπιστίας είναι ότι ο διευθυντής της ομάδας, Arrivabene, θα χάσει τη δουλειά του.

Ο τεχνικός διευθυντής, Mattia Binotto θα είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του.





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 22-10-2017 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More