F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

F1 - Αυστηρά μέτρα στα όρια πίστας πήρε η FIA για το Μεξικό

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία προχώρησε σε αυστηρά μέτρα οριοθέτησης του αγωνιστικού χώρου διαμορφώνοντας την πίστα Hermanos Rodriguez  για το grand prix του Μεξικό.

f1 hellenic fan club - Αυστηρά μέτρα στα όρια πίστας πήρε η FIA για το Μεξικό

Μετά από αυτά που έγινα στο προηγούμενο αγώνα  στο Τέξας με την παραβίαση των ορίων πίστας, αλλά και ειδικότερα στον περσινό του Μεξικό, η FIA θέσπισε κάποια νέα μέτρα.

Να θυμίσουμε ότι κατά την εκκίνηση πέρσι ο Lewis Hamilton στην πρώτη πήγε ευθεία μετά από μπλοκάρισμα των τροχών του μονοθεσίου του κατά το φρενάρισμα και συνέχισε μπροστά αποκτώντας σαφές προβάδισμα έναντι των υπολοίπων, χωρίς να πάρει ποινή.

Δεν συνέβη το ίδιο και στον Max Verstappen που και αυτός «έκοψε» την ίδια στροφή στο τέλος του αγώνα στην μάχη για το βάθρο με τον Sebastian Vettel. Ο Ολλανδός πιλότος πήρε ποινή και κατέβηκε από το βάθρο ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και στον φετινό αγώνα στο Τέξας.

Η FIA για να αποφύγει τα περσινά αποφάσισε να τοποθετήσει στην πίστα Hermanos Rodriguez  για το grand prix του Μεξικό bumps ύψους 50 χιλιοστών στην πρώτη στροφή της πίστας καθώς και ανάμεσα στις στροφές 2 και 3.





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 27-10-2017 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More