F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

F1 - Κανόνες εμπλοκής στην Red Bull εν όψει Ισπανικού Gp

Ο Max Verstappen και ο Daniel Ricciardo έθεσαν ο ένας τον άλλον εκτός αγώνα στο Grand Prix Formula 1 του Αζερμπαϊτζάν. Ο επικεφαλής της ομάδας της Red Bull, Christian Horner, δήλωσε ότι θα καθίσει με τους δύο οδηγούς και θα συζητήσει αν θα μπορούν να αγωνιστούν ελεύθερα στο Grand Prix της Βαρκελώνης τον επόμενο μήνα.

f1 hellenic fan club - Κανόνες εμπλοκής στην Red Bull εν όψει Ισπανικού Gp

Η σύγκρουση στο Μπακού μεταξύ Verstappen και Ricciardo οδήγησε σε διπλή εγκατάλειψη για την ομάδα. Αυτό επηρέασε ακόμα στο ποιος οδηγεί την κούρσα αφού άλλαξε την πρωτοπορία στον αγώνα, με 12 γύρους να απομένουν πριν την καρό σημαία.

Μόλις ηρέμησαν τα πράγματα, ο Horner δήλωσε ότι και οι δύο οδηγοί ευθύνονται και θα ζητηθεί να δώσουν λόγο στην ομάδα για τους χαμένους βαθμούς και τις ζημιές στα δύο αυτοκίνητα.

 Όταν ερωτήθηκε αν οι οδηγοί του θα εξακολουθήσουν να αγωνίζονται ελεύθεροι στους επόμενους αγώνες, ο Horner δήλωσε: "Θα το συζητήσουμε πριν από τη Βαρκελώνη αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε να επιτρέπουμε στους οδηγούς να αγωνίζονται ρόδα με ρόδα αρκεί να δίνουν ο ένας στον άλλο αρκετό χώρο".

Απορρίπτει επίσης την πρόταση του Niki Lauda ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο στη Mercedes, οι οδηγοί θα πληρώσουν για τις ζημιές. "Ο Νίκη ίσως είναι πιο οικονομικά προσανατολισμένος από άλλους", δήλωσε ο Horner.

"Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι ότι και οι δύο θα κατανοήσουν ότι αυτό που συνέβη σήμερα είναι απαράδεκτο".







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 30-04-2018 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More