F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

F1 - Gp Μπαχρέιν : Ποινή στον Hamilton

Ο Lewis Hamilton θα τιμωρηθεί από του αγωνοδίκες για τον αγώνα Formula 1 της Κυριακής στην πίστα του Σακχίρ, με ποινή πέντε θέσεων στη σειρά εκκίνησης.

f1 hellenic fan club - Gp Μπαχρέιν : Ποινή στον Hamilton

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes αντιμετώπισε προβλήματα με τα υδραυλικά του κιβωτίου ταχυτήτων και θα χρειαστεί να αντικατασταθεί.

Καθώς ο Lewis δεν έχει συμπληρώσει 6 αγώνες, βάση κανονισμού οι αγωνοδίκες θα του επιβάλουν ποινή πέντε θέσεων στην εκκίνηση στον αγώνα της Κυριακή στο Μπαχρέιν.

Η ανακάλυψη του προβλήματος έγινε κατά την επιθεώρηση του μονοθεσίου από την FIA το βράδυ της Παρασκευής. Από τη Meecedes αποφάσισαν να μην πάρουν ρίσκα για τον αγώνα και να αντικαταστήσουν το προβληματικό κιβώτιο.

Μετά από την ήτα της Mercedes και του Hamilton από τις Ferrari των Vettel και Raikkonen στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Βρετανό πιλότο μετά και από αυτή την ποινή του, στο να ανακάμψει από το αρνητικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να αντεπιτεθεί στους αντιπάλους του.

Νέο κιβώτιο ταχυτήτων θα έχει η δεύτερη Mercedes του Valtteri Bottas χωρίς όμως να του επιβληθεί ποινή καθώς τιμωρήθηκε στον προηγούμενο αγώνα για αυτό.






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 06-04-2018 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More