F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

F1 - Τα "Γαλλικά" του Hamilton σε Verstappen - τον είπε "μ@@@κα"

Ξέσπασε ο Lewis Hamilton χαρακτηρίζοντας ηλίθιο τον Max Verstappen για την κίνησή του στο Gp του Μπαχρέιν χρησιμοποιώντας τη φράση "μα πόσο μ@@@κας είναι" με τον Vettel να κρυφογελάει.

f1 hellenic fan club - Τα "Γαλλικά" του Hamilton σε Verstappen - τον είπε "μ@@@κα"

Στον 3ο γύρο του αγώνα στο Μπαχρέιν ο Max έκανε την κίνησή του στον Hamilton στην μεγάλη ευθεία εκκίνησης τερματισμού και ενώ οι δύο πιλότοι μπήκαν σχεδόν μαζί στην στροφή Νο1 ο Verstappen είχε επαφή με τον Βρετανό με αποτέλεσμα να κλατάρει το πίσω αριστερό ελαστικό της Red Bull τελειώνοντας τον αγώνα του Ολλανδού.

Μετά το τέλος του gp στο δωμάτιο των οδηγών καθώς έβλεπαν τα στιγμιότυπα του αγώνα οι δύο πιλότοι της Mercedes σχολίασε ο Hamilton την κίνηση του Verstappen στολίζοντάς τον με τη φράση "he's such a dickhead" προκαλώντας όπως είναι φυσικό γέλιο στον Vettel.


Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari δεν δίστασε στη συνεντευξή τύπου, όταν ρωτήθηκε ο Βρετανός για τη φράση του, να τον υπερασπιστεί.

 "Να απαντήσω εγώ σ' αυτό;" είπε ο Seb παίρνοντας το λόγο, "δεν είναι δίκαιο - δεν ξέρω τι έκανε ο Lewis, όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Αγωνιζόμαστε με κάποιον και μερικές φορές πηγαίνουμε τροχό με τροχό και είμαστε τόσο κοντά και έχουμε πολύ αδρεναλίνη". 

" Πιστεύετε ότι αν το συγκρίνετε με το ποδόσφαιρο, εάν έχετε ένα μικρόφωνο στο στόμα του ποδοσφαιριστή, όλα όσα λέει είναι ωραία και είναι ένα ωραίο μήνυμα όταν ο άντρας τον τραυματίζει σε σκληρό μαρκάρισμα; Δεν νομίζω ότι είναι δικαιολογημένο αυτό το είδος ερωτήσεων και να κάνουμε μια ιστορία από το τίποτα".

Ο Vettel δήλωσε ότι ήταν φυσιολογικό ο οδηγός να αντιδράσει συναισθηματικά σε καταστάσεις υψηλής πίεσης.

Ο Hamilton με τη σειρά του δήλωσε πως "τα συναισθήματα κορυφώνονται όταν βγαίνεις από το μονοθέσιο" συμπληρώνοντας ότι δεν θυμόταν ότι έκανε αυτό το σχόλιο στο δωμάτιο οδηγών μέχρι αυτό να αναφερθεί στη συνέντευξη.







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 09-04-2018 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More