F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

F1 - Επιθετική επιλογή με ultrasoft η Ferrari στο Μπακού

Η Ferrari έχει κάνει την πιο επιθετική επιλογή ελαστικών για το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν επιλέγοντας 10 σετ ελαστικών ultrasoft για κάθε οδηγό της - ίδια επιλογή έκαναν στην Sauber και ο Stoffel Vandoorne στη McLaren.

f1 hellenic fan club - Επιθετική επιλογή με ultrasoft η Ferrari στο Μπακού

Η Mercedes, η Force India, ο Haas και ο Fernando Alonso επέλεξαν εννέα σύνολα, ενώ οι Red Bull, Williams και Toro Rosso οκτώ, με τη Renault να είναι μόνη της, επιλέγοντας μόνο επτά.
Αναλυτικά οι επιλογές των πιλότων στο Gp στο Μπακού:

Οι επιλογές για το Μπακού δείχνουν ασυνήθιστες - αυτό αντανακλάται στον αριθμό των supersoft που είναι η μεσαία επιλογή στο σύνολο των γομών που έχει φέρει η Pirelli.

Μεταξύ των πρωτοπόρων, ο Kimi Raikkonen έχει επιλέξει μόνο ένα σετ για το Σαββατοκύριακο, ο Sebastian Vettel και ο Lewis Hamilton έχουν δύο, ενώ Valtteri Bottas και οι οδηγοί Red Bull έχουν τρία - ενώ η Renault είναι και πάλι σε διαφορετική στρατηγική από τους υπόλοιπους κορυφαίους με επιλογή στα τέσσερα σετ supersoft.

"Το Μπακού είναι λίγο παράξενο", δήλωσε το αφεντικό της Pirelli F1 - Mario Isola, "γιατί έχουμε ένα circuit πόλης, αλλά με υψηλής ταχύτητας ευθεία".

" Έχει ορισμένους τομείς που είναι πολύ, πολύ γρήγοροι, αλλά έχει και κάποια κομμάτια της πίστας με  ήλιο και μερικά μέρη στη σκιά. Έτσι, έχουμε τμήματα της διαδρομής με μια συγκεκριμένη θερμοκρασία, και τμήματα της διαδρομής με διαφορετική θερμοκρασία. Πέρυσι ήταν τον Ιούνιο, φέτος τον Απρίλιο, οπότε θα είναι σαφώς διαφορετικά. "


Αναλυτικά οι επιλογές ελαστικών :






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 15-04-2018 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More